Novi video uradak Paris Hilton

02.10.2020.

Potpuno razotkrivanje poznate milijunašice na pragu 40. otkriva njezino pravo lice.

Paris Hilton, „majka“ svih influencerica i reality zvijezda poput Kim Kardashian, početkom 2000-ih glavna zvijezda partyja i tabloida, posljednjih je godina pomalo pala u sjenu.

Slavu je stekla provokativnim fotografijama i „kućnim uratkom“ objavljenog 2004. godine, a zatim nizom više ili manje uspješnih realityja kojima je utabala put kasnijem nizu zvijezda i zvjezdica plaćenima za pojavljivanje na zabavama i eventima.

No manje je poznato da je Paris, za koju se često smatra da je samo bogata nasljednica, zapravo uspješna poslovna žena koja je svoju slavu dobro kapitalizirala te svoje ime stavila na niz proizvoda (od parfema, asesoara za kućne ljubimce itd.) te DJ-ica koja godišnje provede 250 dana na turneji, a njezino se bogatstvo procjenjuje na 300 milijuna dolara.

No izgleda da se mladolika 39-godišnjakinja (zaista, želimo znati tajne njezine skincare rutine) zasitila imidža „praznoglave plavuše“ koji je projicirala godinama. U novom dokumentarcu „The Real Story of Paris Hilton: This is Paris“ objavljenom na njezinom YouTube kanalu (koji je do danas pogledalo 13 milijuna ljudi) otkriva da je zapravo jako radišna osoba koja većinu godine provodi na putu, a gotovo svakodnevno bori se sa nesanicom prouzrokovanom traumama iz tinejdžerskih dana.

Iz filma doznajemo da su Paris roditelji, koji se nisu znali nositi s njezinim buntovništvom u adolescenciji i uglavnom se brinuli o imidžu obitelji, slali od jednog do drugog privatnog popravnog doma, gdje je proživljavala različite oblike verbalnog i fizičkog nasilja, što je rezultiralo nepovjerenjem ne samo prema roditeljima nego i drugim osobama u njezinom privatnom krugu. U dokumentarcu se pojavljuje i njezin tadašnji dečko, školski primjer posesivnog kompleksaša koji se ne zna nositi s njezinom slavom.

Dokumentiran je i njezin susret s nekadašnjim kolegicama i supatnicama iz škole Provo Canyon School koje su proživljavale iste oblike zlostavljanja i koje su je potaknule da progovori o načinima „preodgoja“ koje se odvija u takvim školama. Svjedočimo kako je Paris, zahvaljujući vlastitim ambicijama, ali nemojmo se zavaravati, i iznimnim privilegijama i bogatstvu uspjela nadići tu fazu u životu, no neke njene kolegice, nažalost, nisu bile te sreće. No ipak je, nakon oklijevanja zbog straha kako bi takav istup mogao djelovati na njezin brend, iskoristila svoju višemilijunsku platformu u nadi da će pomoći mladima koji prolaze kroz iste probleme.

Ono što vidimo pred kamerama je zapravo svojevrsni rebranding Paris Hilton, koja se preobražava od isprazne reality zvijezde u ženu od krvi i mesa, sa svojim traumama, sumnjama i trijumfima, žene kojoj je dosadilo igrati ulogu u kojoj su je svi navikli gledati.

Piše: Kristina Stakor

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Dirnuta Lady Gaga fanovima bacala tulipane

Lady Gaga završila je snimanje 'House of Gucci' i oprostila se od fanova u Italiji - u svom stilu

cruella

Kostimi u 'Cruelli' nadahnuti su Alexanderom McQueenom i Vivienne Westwood

Ovaj film još jednom dokazuje da zlikovke imaju najbolje modne komade

britney spears

U pripremi su još četiri dokumentarca o Britney, jesu li potrebni?

Pomažu li dokumentarci o Britneyinoj borbi za slobodu subjektu koji prikazuju ili je pjevačica ponovno postala objekt kojeg mediji eksploatiraju?

kim kardashian

Novi neobični parovi u celebrity univerzumu?

Nakon Kourtney Kardashian i Travisa Barkera, šuška se o novim naizgled nespojivim parovima među celebovima

▲ Povratak na vrh