Obožavamo kada Victoria Beckham eksperimentira sa svojim stilom

27.01.2019.

Neobična kombinacije poznate dizajnerice

Victoriju Beckham najčešće viđamo u crnim ili neutralnim odjevnim kombinacija, ali čini se da je posljednjih mjeseci odlučila eksperimentirati sa svojim stilom i nositi sve više boja, a čini se da joj je najdraža crvena. Već smo je vidjeli u intenzivno crvenim hlačama koje je nosila uz bijelu majicu dugih rukava, zatim je iste hlače nosila i uz košulju životinjskog uzorka, a sada je na red došla još jedna odlična kombinacija!

Ovoga puta Victoria je nosila cijelo odijelo intenzivno crvene boje iz svoje aktualne kolekcije, a ispod odijela nosila je svilenu košulju nježno plave boje, a naravno kombinaciju je upotpunila prepoznatljivim predimenzioniranim naočalama.

Ovom kombinacijom Victoria je doslovno osvjetlila ulice kišovitog New Yorka i nadamo se da ćemo je češće viđati u ovakvim kombinacijama.

Piše: A.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

▲ Povratak na vrh