Očevi i kćeri? Ne, ovo su ljubavni parovi!

12.05.2020.

Sally Wood imala je tri godine i još se igrala u pijesku dok je Ronnie Wood žario i palio svjetskim pozornicama. No, život je čudo pa su slavni glazbenik i trideset godina mlađa ljepotica danas sretan par. Evo još nekoliko primjera da su godine samo brojke, barem kad ste član Rolling Stonesa ili slavni glumac

„Ja nju više neću moći čuti, ona mene više neće moći vidjeti, pa mi ćemo trajati vječno!“, veselo je konstatirao Jay Pritchett, nježno pogledavši u svoju mlađahnu suprugu Gloriju (Sofiju Vergaru), dok smo se mi slatko smijali ispred televizora. U moru što pravih, što izmišljenih disfunkcionalnih vršnjačkih veza, ovaj je par iz tv serije „Moderna obitelj“ bez obzira na ogromnu razliku u godinama tako savršeno funckionalan, i beskrajno zabavan. Možda zato što ništa na svijetu, uključujući svoju vezu, ne doživljavaju suviše ozbiljno i „zadano“, prilično su opušteni i apsolutno ne mare za mišljenje drugih ljudi. A da (tv) umjetnost oponaša život, dokazuju i ovi real life parovi…

 

Ronnie i Sally Wood

Iako bi u svojim godinama već odavno mogao nunati i unuke, 72-godišnji glazbenik na koljenima trenutno najviše cupka trogodišnje blizanke Gracie i Alice, koje je dobio u trećem braku s 42-godišnjom vlasnicom kazališne produkcijske kuće Sally Wood. Par se upoznao 2011. kad je Sally svratila na izložbu njegovih slika, a povezala ih je ljubav prema glazbi (svi članovi njezine obitelji su muzičari: otac joj svira čelo, a majkaflautu u Birminghamskom Simfonijskom Orkestru). Vjenčali su se nakon godinu dana veze, a Ronnie odonda, kako je rekao, živi svoju vlastitu verziju raja. „Kad nam se ujutro blizanke uvuku u krevet i kad smo svi četvero zajedno, to je za mene definicija nebesa“, ispričao je glazbenik koji iz prethodnih brakova ima još čevero odrasle djece. Posljednjih godina Ronnie se prilično smirio i počeo paziti na svoje zdravlje, prešavši s četrdeset cigareta dnevno na čisti zrak, čemu je pridonijela zastrašujuća dijagnoza koju je dobio prije dvije godine, a koja je glasila rak puća. Nakon operacije se, srećom, brzo uspio oporaviti a danas je u potpunosti posvećen svojoj obitelji i zdravom životu. „Znam da je razlika u godinama ogromna ali ja ju tako ne doživljavam. Vjerojatno zato što sam ja stara duša, a Ronnieva je vječno mlada“, konstatirala je Sally.

 

Vincent Cassel i Tina Kunakey

„Iskreno, nakon razvoda od Monice Bellucci i dvoje djece, nisam mislio da ću ikad više završiti u braku ili ponovno postati otac. Pomirio sam se s tim da ću biti sam i naprosto uživati u životu, no znate da život uvijek ima neki drugi plan“, ispričao je slavni francuski glumac. A njegov „plan“ došao je u obliku prelijepe, 31 godinu mlađe manekenke Tine Kunakey, s kojom se upoznao – u vodi. Par se, naime, zatekao na istoj plaži na surfanju a ostalo je – povijest jedne nove obitelji, koja je prošle godine dobila i kćerkicu Amazonie.

 

Alec i Hilaria Baldwin

Kad je prvi put ugledao svoju 27 godina mlađu suprugu Hilariju, slavni američki glumac odlučio joj je odmah prići, ali se i sam u sebi zerekao da ovaj put neće žuriti, juriti i srljati  u vezu ( nakon što se opekao s prvim brakom, s glumicom Kim Basinger, koji je završio ružnom brakorazvodnom parnicom). Prvi se susret odvio u lokalnom kafiću u koji su oboje zalazili, a nakon drugog Hilariji više ništa nije bilo jasno. „Prvih šest tjedana naših izlazaka, on bi mi pružao ruku na dolasku i odlasku kao da smo poslovni partneri, a od seksa nije bilo ni s. Počela sam brinuti da li mu se uopće sviđam i ako da, zašto ništa ne poduzima“, otkrila je Hilaria. Da bi joj Alec na kraju priznao kako mu se toliko sviđa da je baš zato „kočio“ stvari. „Nisam želio zabrljati, nisam želio da misli da mi je samo do seksa“, ispričao je glumac. Možda mu nije bilo samo do seksa, ali taj im dio jako dobro ide i prilično je plodonosan – već su dobili četvero djece, a peto je na putu.

 

Bruce Willis i Emma Hemming

Par se upoznao 2007. u teretani zajedničkog prijatelja, kad je njoj bilo 28, a njemu 52. Iako je to prilično velika razlika u godina, „kliknuli“ su na prvu i otad su nerazdvojni. Dobili su dvije kćeri, a Emma je u odličnim odnosima i s Bruceove tri kćeri iz njegovog prethodnog braka, s glumicom Demi Moore, priznavši kako je majčinstvo bilo najveće ostvarenje njezinih želja. Otad se povukla iz svijeta manekenstva i vodi svoj blog, povremeno surađujući s poznatim brendovima na kolekcijama cipela i mirisa. No, brak, djeca i suprug drže prvo mjesto na listi Emmih prioriteta.

 

Dennis Quaid i Laure Savoie

„Nisam se planirao zaljubiti u nekog tko je toliko mlađi od mene, ali desilo se. Ne možeš birati u koga ćeš se zaljubiti, to se naprosto dogodi“, konstatirao je 65-godišnji glumac, aludirajući na svoju vezu s 26-godišnjom studenticom ekonomije Laurom Savoie. Pa je u vezi od svibnja prošle godine, a Dennis je siguran kako će, nakon dva propala braka, veza s lijepom plavušom biti njegova „treća sreća“.

 

Piše: Jasmina Rodić

Fotografije: Profimedia, Instagram

Pročitajte i...

Laura Wasser, odvjetnica Kim Kardashian: 'Brak i razvod su poslovne odluke'

Odvjetnica za razvode slavnih u podcastu podijelila svoje stavove koji navode na promišljanje o nekim romantičnim idejama koje možda imamo o ljubavi i braku

Lekcije o ljubavi (koje trebamo odučiti)

U popularnoj kulturi, u kojoj se ljubav prikazuje kao najopsesivnija tema, koje su najgore lekcije o njoj koje smo naučile iz filmova i serija?

Kako ostati neovisni u dugoročnoj vezi?

Nekad je lako "previše" se zaljubiti i otkriti da baš sve svoje vrijeme posvećujete osobi koju volite. No, važno je to prepoznati i ponekad se posvetiti i sebi

Adele započinje novu romansu koja bi mogla biti preslatka. Držimo im fige

„Stvari se zahuktavaju. Kreću se u istim londonskim krugovima i zabavno im je…“

▲ Povratak na vrh