Od sex simbola do farmerice

02.10.2020.

Pogodite koja je holivudska glumica od beauty ambasadorice postala farmerica i inspiracija svim "late bloomerima"

Kao kćer ljepotice i poznate glumice Ingrid Bergman i talijanskog redatelja Roberta Rossellinija, ne čudi što je Isabella Rossellini krenula roditeljskim stopama, međutim, njezini prvi značajniji angažmani dogodili su se, prema današnjim standardima, dosta kasno. U kasnim dvadesetima započela je karijeru modela koja je naprasno prekinuta raskidom ugovora s Lancomeom jer je navodno, u svojim 40-ima, bila prestara da bi bila beauty ambasadorica parfema. No ta je suradnja obnovljena 2016., kad je Isabella bila već u 60-ima, a nastavila se do danas.

View this post on Instagram

One of my favorite photographer and friend @Brigittelacombe ❤️

A post shared by Isabella Rossellini (@isabellarossellini) on

Svjetsku je slavu stekla u filmovima „Plavi baršun“ i „Smrt joj dobro pristaje“ 1980-ih i 1990-ih, no Rossellinijeva ne prestaje glumiti ni danas. Osim pojavljivanja u filmu “Neprijatelj” i seriji “Domina”, u 2000-ima je režirala, producirala i glumila u web serijalu “Green Porno”. U njemu na zabavan i duhovit način objašnjava rituale parenja, uživljavajući se u uloge životinje. Ako već niste, svakako pogledajte životinjsko carstvo na način na koji ga još nismo vidjeli! Sličnom tematikom bavi se i u najnovijem “Sex & Consequences”, komičnom online showu (koji se ipak drži znanstvenih činjenica) te objašnjava reprodukciju kod životinja.

No njezina ljubav ni interes za životinje ne staju na tome. Isabella Rossellini ponosna je vlasnica farme na Long Islandu na kojoj se nalaze kokoši, ovce i ine životinje, o čemu redovito izvještava na svom Instagram profilu, te je čak objavila knjigu “My Chickens and Me” (“Moje kokoši i ja”).

Isabella Rossellini, glumica u svojim tridesetima, model u četrdesetima, redateljica i farmerica u svojim šezdesetima, inspiracija je za sve „late bloomere“ i dokaz da u životu nikad nije kasno!

Tekst: Kristina Stakor

Foto: Profimedia, Instagram

Pročitajte i...

Je li ovo najbolji beauty blast from the past ikada?!

Lancôme u prodaju vraća svoje neprežaljene Juicy Tubes

Elleov 16. rođendan uz Lancôme viziju ženske sreće

Lancôme je na ovogodišnjem Elle Style Awardsu podržao kategoriju najboljeg dizajnera i dobitnicu Kseniju Vrbanić

▲ Povratak na vrh