Odbijanje potpore

Kim Kardashian i Kendall Jenner
30.07.2014.

Kendall Jenner vjeruje da joj klan Kardashian ne pomaže u karijeri

Mlađahna Kendall Jenner već ima zavidnu manekensku karijeru i iako neki tvrde da je za sve zaslužna njena slavna obitelj, ona je uvjerena da joj klan Kardashian nije pomogao.

U intervjuu za magazin LOVE, Kendall je otkrila koliko želi pravu karijeru. “Želim biti dio visoke mode. Hoću da me ljudi shvate ozbiljno i da vide da ja to mogu. Uložila sam puno truda i isplatilo se, iako mnogi misle da mi je sve bilo odmah ponuđeno. Ono što imam je zapravo radilo protiv mene. Morala sam se još više truditi jer mi je cilj da me shvate ozbiljno”, izjavila je.

Kad je napokon dobila pravu priliku u svijetu mode, Kendall je učinila sve kako se njen posao ne bi pretvorio u medijski cirkus, čak je zabranila Kim Kardashian da se pojavljuje na revijama koje nosi. “Kim je bila pozvana na puno revija ali me nazvala i pitala da li želim da dođem. Moj je odgovor bio “ne”. Voljela bih da moja sestra i cijela obitelj budu uz mene, ali ne želim da sve izgleda kao obiteljsko okupljanje. Iduće sezone? Naravno, ali željela sam da prva sezona koju šećem pistama bude samo moja.”

Iako mislite da se Kim možda ljuti zbog zabrane, izjavila je da se dizajneri oštro bore protiv slavnih na pistama ali je ponosna na sestru koja krši pravila.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Kendall mora platiti pozamašnu svotu zbog prevare s Fyre festivalom

Prevareni followeri barem su djelomično istjerali pravdu

Kanye West: šef iz pakla ili žrtva laži?

Glazbenik Kanye West zaprijetio je tužbom bivšem tjelohranitelju jer je otkrio ne baš laskave detalje o njegovom karakteru. Navodno je West svojim zaposlenicima branio da nose odjeću jarkog printa..i da gledaju u smjeru njegove žene.

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

▲ Povratak na vrh