Odijelo koje je Phoebe Waller-Brigde nosila na dodjeli Zlatnih globusa može biti vaše

11.01.2020.

Aukcija s humanitarnim ciljem borbe protiv požara u Australiji

S početkom sezone glamuroznih dodjela nagrada dolazi i povećani medijski prostor koji celebritiji imaju prilike iskoristiti za plemenite ciljeve te ukazati na goruće probleme u svijetu. Upravo je to napravila izrazito talentirana i ekstremno simpatična Phoebe Waller-Bridge, a ako vam je trebao još jedan razlog da je zavolite, nastavite čitati.

Naime, kako bi pomogla u financiranju borbe protiv razarajućih požara u Australiji odlučila je staviti na aukciju brilijantno odijelo koje je nosila prije nekoliko dana na dodjeli Zlatnih globusa. Prekrasno odijelo potpisuje britanski modni duo Ralph & Russo, a svjesna toga da će se naći na popisima najbolje odjevenih zvijezda, Phoebe je odlučila dodati humanitarni kontekst svom modnom odabiru. Odijelo će tako postaviti na aukciju i sav novac od prodaje donirati za borbu protiv katastrofalnih požara koji su pogodili Australiju, i kojima se nažalost ne nazire kraj.

Inače, Waller-Bridge nije jedina zvijezda koja se je ove sezone dodjela nagrada odlučila ponašati modno odgovorno, naime, Joaquin Phoenix koji će zahvaljući ulozi u filmskoj uspješnici Jokeru i brojnim nominacijama ove sezone pohoditi veliki broj dodjela, odlučio je cijelu sezonu nositi isto odijelo s potpisom Stelle McCartney. Tu je vijest luksuzni brend objavio na svom Twitter profilu, a neovisno o tome radi li se o plemenitoj misiji protiv neodgovornog konzumerizma ili marketniškom triku pozdravljamo takve inicijative.

Piše: L.H.

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Fashion hotlist: Najznačajnije modne dizajnerice u 2020-oj

Tko su žene koje predvode trenutno najutjecajnije brendove modnog univerzuma

I Stella McCartney osjeća krizu: smanjila broj zaposlenih i odrekla se svoje plaće

Dizajnerica je bila prisiljena na rezanje troškova zbog pandemije, koja je i njezinom brendu nanijela ogromnu štetu

dizajnerica Stella McCartney

Kako Stella McCartney krati svoje #stayathome dane? Ne pokušavajte ovo kod kuće!

Zahvaljujući Stelli svjedočimo novom bizarnom pokretu na Instagramu

▲ Povratak na vrh