Olivia Palermo dokazala da je još uvijek jedna od najbolje odjevenih žena na svijetu

26.09.2018.

Olivia Palermo nastavlja nas oduševljavati svojim kombinacijama na tjednima mode

Olivia Palermo jedna je od onih žena koja uvijek izgleda savršeno, a svaku odjevnu kombinaciju koju ona odabere želimo imati u svojim ormarima. Takav je slučaj i sa posljednjom kombinacijom koju je odabrala za početak Tjedna mode u Parizu.

U prvom redu na Diorovoj reviji, koja je otvorila Tjedan mode u Parizu, Olivia se pojavila u neobičnoj odjevnoj kombinaciji. Od glave do pete u Dioru – Olivia je kombinirala klasičnu bijelu košulju sa statement remenom i jaknom te suknjom paisley uzorka, a u kombinaciju su se savršeno uklopile i sunčane naočale sa staklima u boji i frizura s pletenicama.

Piše: A.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

▲ Povratak na vrh