Omiljeni detalji

30.04.2014.

Rihanna je u New Yorku gdje ponosno 'šeće' nove modne dodatke

Nakon što je svijet dok kažete ‘lajk’ obišla vijest kako su se Rihanna i Katy Perry napokon pomirile i ponovno partijaju zajedno, za obožavatelje ovih glazbenica počela je nova era. Rihanna je trenutno u Velikoj Jabuci, gdje uživa u omiljenim restoranima, ali i ekstravagantnim zabavama koje traju do dugo u noć, ali pritom ne zaboravlja na igru modom koja je sastavnim dijelom njezina imidža, ali i životna stila.

 

Rihanna

 

 

Kako je oduvijek voljela provlačiti kreditne kartice u buticima brendova Miu Miu i Prada, na čijim se revijama redovito pojavljuje u prvome redu, nabavila je ‘it’ torbicu s potpisom genijalne Miuccije, koja je ponovno, novom kolekcijom za proljeće/ljeto 2014., uspjela predstaviti dizajn kojeg svi žele imati i nositi. Svoj je vuneni komplet boje mente pjevačica tako kombinirala s bijelim sandalama te ovom upečatljivom torbicom, u koju se ove sezone kunu modni urednici, stilisti i blogeri, Bez obzira na to kako je u ovom stylingu spojila nespojivo, Riri je ostavila dojam. Pozitivan ili negativan?

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Lateks - od fetiša do mainstreama

Prvo su ga nosili fetišisti, pa zatim zvijezde, a sada se sve češće javlja na modnim pistama. No je li taj sjajan materijal doista tako sexy?

Kako Rihanna radi od kuće… i što pritom nosi?

Kako dežurna Bad Gal provodi karantenu, uspijeva osvajati svijet radeći od kuće i što joj je najdraži outfit…

Kako je Riri još jednom pomaknula granice

Rihanna predstavila novu kolekciju Savage x Fenty

Rihannina londonska rezidencija je na prodaju (i nije nas oduševila)

Rihannina tajna londonska rezidencija u blizini legendarnog Abbey Road studija prodaje se za vrtoglavih 41 milijun dolara!

Fashion hotlist: Najznačajnije modne dizajnerice u 2020-oj

Tko su žene koje predvode trenutno najutjecajnije brendove modnog univerzuma

▲ Povratak na vrh