One su fatalne holivudske dadilje

04.09.2015.

Zašto slavni obožavaju dadilje svoje djece?

Nakon što se pročulo da je krah braka Bena Afflecka i Jennifer Garner, omiljenog holivudskog para i roditelja troje djece, skrivila njegova veza s dadiljom, Christine Ouzounian, teško je ne prisjetiti se drugih slavnih očeva koji su u novije vrijeme “pali” na čuvarice svojih potomaka.

 

Fatalana dadilja Christine Ouzounian

‘Fatalna’ dadilja Christine Ouzounian

 

U Hollywoodu, ljubavne afere odavna su tradicija, no one s dadiljama posljednjih su se godina proširile poput epidemije. Jude Law pao je na čari Daisy Wright u trenutku kad se njegova ljubav sa Siennom Miller činila na vrhuncu, Ethan Hawke zbog babbysitterice ostavio je prelijepu Umu Thurman, Rob Lowe završio je na sudu jer ga je dadilja optužila za seksualno uznemiravanje, a svoju dugogodišnju vjernu pratilju i majku njegovo četvero djece, Mariju Shriwer nakon 25 godina braka zbog dječje dadilje napustio je Arnold Schwartzeneger, odnosno ona je napustila njega kad je javno priznao svoj preljub.

 

Ethan Hawke ostavio je Umu Thurman zbog dadilje

Ethan Hawke ostavio je Umu Thurman zbog dadilje

 

Zašto su dadilje tako fatalne?

Odgovor na to pitanje zapravo ne zahtijeva previše mudrovanja.

1) Kad živite okruženi poslugom i asistentima koji rješavaju sve vaše probleme, svjesno ili nesvjesno preuzimate navike nekadašnjeg plemstva i lako povjerujete da vam je sve dopušteno, a vaši “zaposlenici” baš u svemu na raspolaganju (oni će pak teško postaviti granicu u odnosu prema poslodavcu – ipak su to slavni, poželjni muškarci koje obožavaju milijuni diljem svijeta).

 

Prekid Judea Lawa i Sienne Miller također je uzrokovala dadilja

Prekid Judea Lawa i Sienne Miller također je uzrokovala dadilja

 

2) Kako današnje majke uglavnom imaju i vlastite profesionalne karijere, pa nerijetko izbivaju dulje vrijeme iz kuće, dadilje preuzimaju važnu ulogu u funkcioniranju obitelji, uvijek su na raspolaganju, ljubazne i nasmijane, poput velikih zaštitnica i tješiteljica koje nikad ne prigovaraju.

K tome, tu su, kod kuće, u susjednoj sobi, podalje od pogleda javnosti, i ne treba trošiti energiju na pronalaženje tajnih skrovišta za ljubavne susrete niti se izlagati riziku da će neki revni paparazzo zabilježiti skriveni poljubac. Ukratko, odabrati dadilju za ljubavnicu najpragmatičniji je mogući izbor za hollywoodske glumce. Problem je samo što istina kad-tad ispliva na površinu.

Piše: M.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

J. Lo, Selena Gomez i Meghan Markle udružile snage na novom projektu

Meghan Markle i princ Harry okupili zvijezde i političare za borbu protiv Covid-19

angelina jolie

Angelina Jolie otkrila kako joj je razvod od Brada Pitta utjecao na karijeru

Angelina Jolie vraća se na velike ekrane u akcijskim ulogama

Laura Wasser, odvjetnica Kim Kardashian: 'Brak i razvod su poslovne odluke'

Odvjetnica za razvode slavnih u podcastu podijelila svoje stavove koji navode na promišljanje o nekim romantičnim idejama koje možda imamo o ljubavi i braku

▲ Povratak na vrh