Oprah i princ Harry pripremaju zajednički dokumentarac

11.04.2019.

Plemenita gesta

Princ Harry i Oprah Winfrey udružuju snage kako bi javnost obratila pažnju na jedan od ključnih problema današnjice.

Vojvoda od Sussexa najavio je partnerstvo s televizijskim mogulom u stvaranju i produkciji dokumentarnog serijala na temu mentalnog zdravlja za Apple TV koji će biti lansiran 2020. godine.

Kensingtonška palača izjavila je kako će se višedijelna serija, koja je u izradi nekoliko mjeseci, usredotočiti na duševne bolesti, kao i na mentalnu dobrobit, te će imati za cilj potaknuti gledatelje da razgovaraju o stanju mentalnog zdravlja i onome što trebamo učiniti kako bi otvoreno napredovali u prevenciji tegoba.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Apr 10, 2019 at 2:58am PDT

 

“Iskreno vjerujem da je dobro mentalno zdravlje – mentalna sposobnost – ključ za snažno vodstvo, produktivnu zajednicu i osjećaj osobne važnosti”, rekao je vojvoda od Sussexa u priopćenju. „Velika je odgovornost dobiti ovu mogućnost, kako bi vam prenijeli činjenice, znanost i svijest o temi koja je toliko važan u ovim vremenima.” pisalo je na obavijesti na Instagramu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oprah (@oprah) on Mar 26, 2019 at 2:18pm PDT

Osim Winfreyjinog uspjeha u televizijskom svijetu, ona je također glasnogovornica za mentalno zdravlje, redovito se dodirujući te teme u svojoj seriji Super Soul Conversations. Raspravljala je o tome kako su razne tegobe, uključujući kliničku depresiju i shizofreniju, utjecali na ‘nekoliko ljudi bliskih’ njoj i poticali potrebu otvorenog govora o mentalnom zdravlju.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia/Instagram

Pročitajte i...

Što pokloniti partneru za godišnjicu braka ili veze? Inspirirajte se cool idejom Meghan Markle!

 Ako mislite da je vama teško, zamislite koliko se američka glumica namučila da smisli dar za svog supruga. Što uopće pokloniti princu koji ima sve? Naravno da se maštovita Meghan dosjetila nečeg sjajnog!

Princ Harry i Meghan Markle otkrivaju svoju stranu priče u knjizi koja nam stiže na ljeto!

Je li istina da Kate Middleton ne može podnijeti Meghan, kako je kraljica reagirala kad je čula za plan „bijega“ i hoće li odsad  Harry sam bacati smeće, samo je mali dio stvari koje zanimaju obožavatelje crvenokosog princa i njegove pop drage. Nadamo se da će nam knjiga „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making Of A Modern Royal Family dati odgovore…

Šuška se da su ovo luksuzno zdanje Meghan i Harry izabrali za svoj novi dom

Luksuzna vila u Los Angelesu vrijedi 13 milijuna dolara

Što je Slow TV i svjedočimo li nekom novom pokretu?

Kako je odjednom poraslo zanimanje za posve "obične" stvari?

▲ Povratak na vrh