Otkrili smo koliko Kim Kardashian zaradi za jednu objavu na Instagramu

06.05.2019.

Vjerujemo da vas vrtoglavi iznos neće iznenaditi

Sigurni smo da vas zarada članova obitelji Kardashian-Jenner danas više ne može šokirati, ali zasigurno vas zanima koje točno iznose članovi poznate obitelji zarađuje za određeni posao, a posebno za objave na društvenim mrežama.

Kim Kardashian na svom Instagram profilu broji 137 milijuna pratitelja, a trenutno je u sudskom sporu protiv high-street brenda Missguided koji ju je iskoristio za promociju na Instagramu, a zatim joj nije isplatio dogovoreni iznos za odrađeni posao. Kim je od brenda tražila odštetu u iznosu od 5 milijuna dolara, a iz pravnih dokumenata saznalo se i koliko točno Kim naplaćuje klijentima za promociju na Instagramu.

U slučaju suradnje s brendom Missguided Kim je jednu objavu naplaćivala od 300 do 500 tisuća dolara, a kako saznajemo u određenim situacijama cijene se penju i do vrtoglavih milijun američkih dolara.

Iako ovi iznosi zvuče šokantno, vjerujemo da brendovi koji surađuju s Kim itekako imaju koristi od uležnog novca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on May 3, 2019 at 9:11am PDT

 

Piše: A.S.

Foto: Profimedia / @kimkardashian

Pročitajte i...

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Najinstagramičnije zagrebačke lokacije za modne selfije

Od Muzeja suvremene umjetnosti pa do zagrebačkog aerodroma, od skrivenih kutaka Gornjeg Grada do novozagrebačkih nebodera i grafitima ukrašenih zidova kao cool scenografije...Zagreb vrvi lokacijama za snimanje odličnih Instagram fotki!

Najnoviji gastro hit na Instagramu: Art Focaccia

Ukusna plosnata pogača prelivena maslinovim uljem i začinima, složit ćete se, baš i nije fotogenična. No, uz nekoliko vlati vlasca i cherry rajčica pretvara se u pravo malo umjetničko djelo

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

▲ Povratak na vrh