Ova poznata lica obožavaju čitati

07.10.2016.

Sinoć je u zagrebačkom Velvetu predstavljena ideja projekta FREZ

Bistro Velvet je prva postaja FREZ-a, no njegova misija uskoro se nastavlja i širi u cilju omogućavanja velikom broju ljudi da uživaju u slobodi čitanja bilo kad i bilo gdje.

FREZ zone pretvara u virtualnu knjižnicu (koja se sastoji od 100,000 knjiga na nekoliko svjetskih jezika, uključujući i hrvatski) i omogućuje čitanje knjiga u najsuvremenijem digitalnom formatu bez ograničenja i prekida. 

 

 

Brojni ljubitelji čitanja, poput Milane Vlaović, Mare Bratoš, Petre Kurtele, Merite Arslani, Loredane i Tomislava Bahorića, Nere Stipičević, Lane Goljak, Petra Cvirna, Saše Šekoranje, Anamarije Brkić, Tihane Harapin Zalepugin i brojni drugih dali su svoj podršku ovom zanimljivom projektu.

 

Velvet

 

Fotografije: John Pavlish

Pročitajte i...

Zone besplatnog čitanja uskoro u Hrvatskoj

Nakon Amerike u kojoj su FREZ zone /zone besplatnog čitanja/ uobičajene, i Hrvatska će se ucrtati na kartu zemalja koja svojim građanima i turistima nudi zone besplatnog čitanja

Utjeha za kišni dan: pogledajte ovaj Jennifer Aniston i Brad Pitt reunion

Svima nam ponekad treba podizač raspoloženja, a ovo je dušu dalo za razvedravanje kišnog dana

Dosad neviđene fotografije Audrey Hepburn na aukciji

Rijetke fotografije filmske dive od sada mogu biti vaše

O umjetnosti, modi i prijateljstvima s Anom Kraš

Ana Kraš- Beograđanka s njujoškom adresom, multidisciplinarna umjetnica i naša vječna stilska inspiracija odgovorila je na Elleova pitanja i uvela nas u svoj mali svijet...

Tko je bila Ruth Bader Ginsburg

Ikona ženskih prava i heroina feminizma

▲ Povratak na vrh