Ovo je zvjezdani trenutak za pamćenje

26.01.2017.

Nicole Kidman i Isabelle Huppert na reviji visoke mode kuće Armani

Za zvijezde Armanijeve revije visoke mode, Nicole Kidman i Isabelle Huppert, jučerašnji je dan bio itekako značajan.

Naime, samo tri sata prije revije talijanske kuće objavljene su nominacije za Oscara. Srećom, spomenute dame nisu konkurentice – Kidman je nominirana za najbolju sporednu ulogu u filmu ‘Lion’, dok je Huppert nominirana za najbolju glumicu za film ‘ELLE’ (ona je i naš favorit!).

 

 

 

Ali i da jesu, ne sumnjamo da se ne bi dogodilo ono što se dogodilo – obostrano poštovanje kome je prethodila divna gesta, naklon australske glumice starijoj kolegici koja ima velike šanse za trijumf na 89. dodjeli Oscara koji se održavaju 26. veljače.

“Samo želim sjesti kraj nje i malo prodiskutirati o glumi,” izjavila je Kidman dok je francuska glumačka legenda sjedila kraj nje, a koja je prije same revije primala čestitke zbog nominacije.

M.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Revolucija za Oscar: što znači novouvedeni standard inkluzivnosti u kategoriji najboljeg filma?

Nakon što već niz godina trpi kritike zbog manjka društvene svijesti, čini se da je Akademija konačno napravila korak prema poticanju veće inkluzivnosti u filmskoj industriji… ali kakav?

nova serija nastala po knjizi autorice Liane Moriarty

Ako obožavate Big Little Lies imamo sjajne vijesti za vas

Jedva čekamo jedva čekamo jedva čekamo!

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

▲ Povratak na vrh