Ovo su najbolje plaćene glumice na televiziji

28.09.2017.

Forbes je objavio listu najbolje plaćenih glumica 2017. godine u svijetu televizije

Dok je mjesto u svijetu filma na vrhu ljestvice najbolje plaćenih glumica zauzela Emma Stone, na vrhu liste najbolje plaćenih televizijskih glumica u 2017. godini našla se Sofia Vergara koja je u protekloj godini zaradila 41.5 milijuna dolara. Većina njene zarade dolazi od rada na seriji “Moderna obitelj”, a ostatak od suradnje s brendovima kao što su Head & Shoulders, Pepsi, Avon i CoverGirl.

Na drugom je mjestu zvijezda serije “Veliki prasak” Kaley Cuoco koja godišnje zaradi 26 milijuna dolara, a za jednu epizodu serije “Veliki prasak” navodno dobije jedan milijun dolara.

Treće mjesto dijele Elen Pompeo iz serije “Uvod u anatomiju” i Mindy Kaling iz serije “The Mindy Project”, a zaradile su 13 milijuna dolara. Cijelu listu najbolje plaćenih televizijskih glumica pronađite na stranicma Forbesa.

Piše: N.B.
Foto: Elle.hr arhiva / Instagram

 

Pročitajte i...

Je li Kylie Jenner na prevaru proglašena najmlađom milijarderkom?

Dvije godine nakon što je Kylie zasjala na naslovnici Forbesa kao najmlađa milijarderka na svijetu, čini se da je sve bila laž

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

▲ Povratak na vrh