Ovo su najbolje plaćene glumice na televiziji

28.09.2017.

Forbes je objavio listu najbolje plaćenih glumica 2017. godine u svijetu televizije

Dok je mjesto u svijetu filma na vrhu ljestvice najbolje plaćenih glumica zauzela Emma Stone, na vrhu liste najbolje plaćenih televizijskih glumica u 2017. godini našla se Sofia Vergara koja je u protekloj godini zaradila 41.5 milijuna dolara. Većina njene zarade dolazi od rada na seriji “Moderna obitelj”, a ostatak od suradnje s brendovima kao što su Head & Shoulders, Pepsi, Avon i CoverGirl.

Na drugom je mjestu zvijezda serije “Veliki prasak” Kaley Cuoco koja godišnje zaradi 26 milijuna dolara, a za jednu epizodu serije “Veliki prasak” navodno dobije jedan milijun dolara.

Treće mjesto dijele Elen Pompeo iz serije “Uvod u anatomiju” i Mindy Kaling iz serije “The Mindy Project”, a zaradile su 13 milijuna dolara. Cijelu listu najbolje plaćenih televizijskih glumica pronađite na stranicma Forbesa.

Piše: N.B.
Foto: Elle.hr arhiva / Instagram

 

Pročitajte i...

Rihanna široke ruke

Nakon što ju je Forbes službeno proglasio milijarderkom i najbolje plaćenom glazbenicom, Rihanna je svoje društvo počastila novim nakitom brenda Maria Tash

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika 'manje je više' precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Pretprošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

kim kardashian milijarderka

Tko nema sreće u ljubavi, ima u... Kim Kardashian i službeno milijarderka

Da citiramo Kim: 'Nije loše za curu bez talenta.'

Jesu li Dakota Johnson i Chris Martin zaručeni? (Zar to ne bi bilo divno?)

Prvo nam je za oko zapela predivna Gucci haljina, a zatim golemi prsten

Drew Barrymore: od slatkice iz 'E.T.-a' do jedne od rijetkih slavnih žena koja ne skriva svoje poroke i crne dane

Poznata glumica, poduzetnica, a odnedavna i tv voditeljica, u intervjuu za New York Time otkrila je zbog čega je jedva preživjela treći razvod i zašto se ipak svaki dan budi – s osmijehom

▲ Povratak na vrh