Paris se zaručila prstenom inspiriranim – Parizom

18.02.2021.

Čini se da je Paris Hilton napokon pronašla ljubavnu sreću

Poduzetnica, DJ-ica, reality zvijezda i majka svih influencera se (po četvrti put) zaručila, kaže, ovog puta ljubav je zauvijek. Njezin odabranik je Carter Reum, poduzetnik i investitor, s kojim je u jednogodišnjoj vezi. Carter je povodom Parisina 40. rođendana organizirao putovanje na tropski otok te dan prije Valentinova postavio veliko pitanje i potkrijepio ga velikim prstenom. Paris je oduševljeno pristala, a vesele vijesti su proslavili večerom u krugu obitelji. Paris je kasnije svoju sreću podijelila s fanovima na društvenim mrežama i svojoj web stranici.

Nakon dva desetljeća u oku javnosti, Paris je prošle godine ‘gledajući unatrag dobila novu perspektivu’ te pokazala da se ispod maske površne plavuše krije kompleksna osoba koja je odlučila otkriti svijetu svoje traume i svoje pravo lice u dokumentarcu, a u takvu Paris se i zaljubio Carter Reum.

Birati nakit za ženu koja ima sve sigurno nije lak zadatak, pa je Carter dao napraviti prsten po mjeri, nadahnut arhitekturom grada po kojem je Paris dobila ime – pariškim Grand Palaisom i Eiffelovim tornjem. Predivan dijamantni prsten dizajnirao je Jean Dousset, pra-praunuk Louis-Françoisa Cartiera, stavivši točku na ‘i’ ove ljubavne priče.

Piše: K.S.

Foto: Profimedia, Instagram parishilton

Pročitajte i...

Jesu li Dakota Johnson i Chris Martin zaručeni? (Zar to ne bi bilo divno?)

Prvo nam je za oko zapela predivna Gucci haljina, a zatim golemi prsten

Ariana Grande se (opet) zaručila!

Karantenska veza rezultirala prstenom

Plišana mafija se vratila u grad!

Najglamurozniji (ili najgrozomorniji) trend 2000-ih, plišane trenirke, ponovo su u modi, a za sve su “krive” Kim Kardashian i Paris Hilton

Kako je Riri još jednom pomaknula granice

Rihanna predstavila novu kolekciju Savage x Fenty

Novi video uradak Paris Hilton

Potpuno razotkrivanje poznate milijunašice na pragu 40. otkriva njezino pravo lice.

Paris Hilton progovorila o zlostavljanju koje je doživjela kao tinejdžerica

Uoči premijere filma “This is Paris” koji će biti prikazan 14. rujna na njezinom Youtube kanalu, slavna bogatašica, DJ-ica i bivša reality zvijezda otkrila je najveću traumu iz svoje prošlosti...

▲ Povratak na vrh