Penelope Cruz: kako obući bijelo, a ne izgledati kao mlada na vjenčanju

28.09.2019.

Glumica u kombinaciji Ralph & Russo

Što se događa u životu španjolske filmske dive Penelope Cruz? U petak poslijepodne poznata španjolska glumica predstavila je svoj novi film, The Wasp Network, na 67. filmskom festivalu u San Sebastianu. U posljednje vrijeme Cruz ima posebnu slabost za bijelu boju.

 

Još jedan je dokaz bio njezin modni izbor na festivalu – bez puno truda izgledala je elegantno u svilenom odijelu ukrašenom dragocjenim biserima i kristalnim gumbima iz kolekcije Ralph & Russo Couture jesen-zima 2019/20, nadopunivši smokinng posebnim korzetom u bijelo-sviloj nijansi.

Glumica je također izabrala bijelu kreaciju za dodjelu nagrada. Navečer je nosila haljinu duljine do gležnja, zvonolikog oblika s pernatim detaljima, koju je dodatno ukrasila crnim remenom i crnim kristalnim naušnicama.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Kako je moguće da Penélope Cruz s 46 izgleda kao da joj je trideset?

Želimo broj njezine dermatologice, nutricionistice, psihijatra, e da, i Javierov broj također! Jer kako drugačije objasniti glumičin sjajni ten bez traga borama na pragu pedesetih i taj neodoljivi osmijeh koji nije zamrzla sveopća botoks panika od starosti

Odijelo koje je Phoebe Waller-Brigde nosila na dodjeli Zlatnih globusa može biti vaše

Aukcija s humanitarnim ciljem borbe protiv požara u Australiji

Siječanj u Kinu Tuškanac donosi opuse trojice filmskih velikana

FIlmovi Pedra Almodóvara, Michelangela Antonionija i Nicholasa Raya

▲ Povratak na vrh