Pogledajte kako Anna Wintour odgovara na neugodna pitanja i jede brzu hranu

26.10.2017.

Slavna urednica američkog Voguea, Anna Wintour, gostovala je u emisiji komičara Jamesa Cordena i priuštila nampravu kasnovečernju TV poslasticu

Wintour je gostovala u Cordenovoj emisiji “The Late Late Show” u kojoj su zajedno zaigrali igru “Spill Your Guts or Fill Your Guts”. Radi se o igri u kojoj obje osobe moraju odgovarati na vrlo škakljiva pitanja, a ako to odbiju moraju pojesti komad neobične i za mnoge neukusne hrane kao što su primjerice ukiseljene svinjske nogice ili komad maslaca pržen u dubokom ulju.

Anna Wintour je tako odgovorila na pitanja koga baš nikad više ne bi pozvala na Met Galu kao i na ono kakav je Bob Marley u krevetu. No, odbila je odgovoriti na pitanje tko je bolji dizajner Ralph Lauren ili Marc Jacobs zbog čega je morala pojesti masan komad pizze umotan u prženu pancetu.

Na koja je još pitanja Wintour odgovorila i što je sve morala pojesti pogledajte u videu:

Piše: N.B.
Foto: Screenshot

Pročitajte i...

Bestseller Andréa Leona Talleya otkriva mračne strane rada s Annom Wintour

"The Chiffon Trenches" pruža behind the scenes pogled u intrige modne industrije

Smak svijeta je blizu: Anna Wintour ne izlazi iz trenirke

Slavna urednica američkog Voguea jednom je navodno konstatirala kako je „Kim Kardashian najgori izum nakon sandala s čarapama“. A onda se predomislila i stavila ju na cover. Simbolički gledano, nova Kim u njezinom životu definitivno je - sportska odjeća!

Nizu otkazanih događaja pridružila se i Met Gala

Otkazana najvažnija modna večer godine

Tko je ovogodišnji dobitnik Kraljičine nagrade za britanski dizajn?

I koji će član kraljevske obitelji uručiti nagradu?

▲ Povratak na vrh