Pogledajte kako poznate dame kombiniraju hlače sa zvonastim nogavicama!

29.11.2018.

Hippie hlače na nove načine

Zvonaste nogavice vraćaju se u modu i odlaze iz nje već posljednjih dvadeset godina, no ove sezone su opet hit. Ukoliko trebate inspiraciju kako ih kombinirati s drugom odjećom, donosimo vam zanimljive kombinacije showbizz zvijezda.

Ideja je mnoštvo, počevši od Jennfer Lopez koja zvonaste traperice nosi u kombinaciji s kožnim resicama, preko Victorie Beckham, koja je našla način i da u hlačama hippie kroja izgleda strogo, do Rihanne,  koja ih nosi uz oversizde pulover i sandale.

Mogućnosti su bezbrojne, a više inspiracije potražite u našoj galeriji!

Piše: V.S.
Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Kako se slavne ljepotice nose s „crnim“ mislima u vrijeme pandemije

Otkako je onaj bolesni šišmiš zalepršao krilcima u Wuhanu (ako vjerujete u tu teoriju), ne spavate mirno. Noću vam se svakojake negativne misli roje po glavi, vrtite se po krevetu i razmišljate jeste li jedino vi na rubu paničnog napada zbog svega? Niste, i Dakota Johnson je!

▲ Povratak na vrh