Poslije Miley Cyrus i Justin Bieber progovorio o burnoj mladosti

03.09.2019.

Što to znači biti dječja zvijezda u Americi?

Justin Bieber u dugom je postu na Instagramu otkrio neke od nepoznatih detalja javnih, kontroverznih i najzanimljivijih trenutaka iz svoje glazbene karijere. Prisjetimo se, u godinama od 2013. do 2016., nakon niza hitova, rasprodanih turneja i golemog broja obožavatelja (aka Beliebersa), dječja zvijezda otkrivena na YouTubeu našla se kao glavni predmet čestih sprdnji žutog tiska i reakcija kritičara. Uslijedili su incidenti poput uhićenja zbog vožnje u pijanom stanju i zloglasnog mugshota, ispade koje su uhvatili fotografi, epizode bacanja jaja na susjedstvo i zaplijenjenog majmuna kućnog ljubimca.

 

25-godišnjak se sada na prošlo razdoblje svog života osvrnuo u vrlo otvorenom i iskrenom Instagram postu u kojem se obraća svim obožavateljima koji se bore s mentalnim zdravljem. Rekavši kako ih razumije i suosjeća se s onima kojima je teško ujutro ustati iz kreveta ili koji imaju dosljedan osjećaj straha i tjeskobe, pjevač u objavi govori o svom životu nakon što je kao 13-godišnjak pronašao slavu.

 

 

“Imao sam 18 godina, bez ikakvih vještina u stvarnom svijetu, s milijunima dolara i pristupom svemu što sam želio”, napisao je. ‘Ovo je vrlo zastrašujući koncept za bilo koga.”

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia/Instagram

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh