Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

01.06.2020.

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Danas rođendan slavi jedna od, vjerojatno ćete se složiti, najljepših žena Hollywooda, Angelina Jolie. Osim ljubavnih razmirica s bivšim i svoje ponekad zabrinjavajuće vitke figure, Angelina medijske stupce već godinama puni i svojim impresivnim humanitarnim radom, kao i besprijekornim modnim izražajem.

Angelina slovi i kao jedna od najbolje odjevenih glumica na red carpet eventima, a obično bira crne ili bijele glamurozne haljine najvećih svjetskih dizajnera. Izdvojili smo 10 nama najdražih Angelininih red carpet lookova, naravno uključujući i slavnu “leg dress” s dodjele Oscara 2012. godine, s kojom je apsolutno ukrala show, ali i potaknula internet kreativce na more memeova s njenom desnom nogom u glavnoj ulozi.

 

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Instagram, Profimedia

Pročitajte i...

Ovo su četiri vježbe koje biste prema Harvardovoj studiji trebali ponavljati svaki dan

Vježbe koje će usporiti proces starenja i poboljšati generalno zdravlje

Drew Barrymore: od slatkice iz 'E.T.-a' do jedne od rijetkih slavnih žena koja ne skriva svoje poroke i crne dane

Poznata glumica, poduzetnica, a odnedavna i tv voditeljica, u intervjuu za New York Time otkrila je zbog čega je jedva preživjela treći razvod i zašto se ipak svaki dan budi – s osmijehom

Beyoncé živi život: Možda je usporila tempo, ali nije postala kućanica

Ikona Beyoncé podijelila video s s privatnim obiteljskim snimkama kakve javnost rijetko ima priliku vidjeti

For Crying Out Loud ili o plakanju

Svi smo iskusili da nam osjećaji prerastu obujam prsa, počnu silom navirati na oči i spuštati nam se niz obraze u tankim mlazovima. Iako se ponekad ljutimo što nam oči propuštaju protiv naše volje, rijetko što toliko pročišćuje kao kvalitetna porcija plakanja. No kolika je važnost plača danas, kad se čini da suze više ne moramo toliko kriti? 

▲ Povratak na vrh