Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

01.06.2020.

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Danas rođendan slavi jedna od, vjerojatno ćete se složiti, najljepših žena Hollywooda, Angelina Jolie. Osim ljubavnih razmirica s bivšim i svoje ponekad zabrinjavajuće vitke figure, Angelina medijske stupce već godinama puni i svojim impresivnim humanitarnim radom, kao i besprijekornim modnim izražajem.

Angelina slovi i kao jedna od najbolje odjevenih glumica na red carpet eventima, a obično bira crne ili bijele glamurozne haljine najvećih svjetskih dizajnera. Izdvojili smo 10 nama najdražih Angelininih red carpet lookova, naravno uključujući i slavnu “leg dress” s dodjele Oscara 2012. godine, s kojom je apsolutno ukrala show, ali i potaknula internet kreativce na more memeova s njenom desnom nogom u glavnoj ulozi.

 

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Instagram, Profimedia

Pročitajte i...

Život ispod maske

„Budi ti. Ali nosi masku“, poručuje nam pop diva Lady Gaga. Svjetski celebi pridržavaju se uputa svojih kriznih stožera i disciplinirano stavljaju zaštitne maske svaki put kad napuste kuću, bez obzira idu li u shopping, na kavu ili, poput Kaie Gerber, u teretanu

Što smo dosad mogli vidjeti na digitalnom couture tjednu?

Za velike modne kuće digitalna alternativa znači da se među njihovim talentima trebaju pronaći i izvrsni filmaši

Sarah Jessica Parker priprema reality show za dejtanje

Tko o čemu – nekadašnja Carrie Bradshaw o ljubavi, spojevima i turbulencijama single života

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Kožna jakna: Povijest jednog odjevnog komada

Od borbenih aviona preko leđa zločestih momaka do stilske klasike

▲ Povratak na vrh