Poznate dame na romantičnoj reviji kuće Valentino

02.10.2017.

U tijeku je Tjedan mode u Parizu u sklopu kojeg je održana i revija kuće Valentino, a posjetiti su je stigle brojne poznate dame

U Parizu je jučer održana revija proljetne kolekcije kuće Valentino, a pogledati su je stigle brojne poznate dame iz svijeta filma i mode.

U prvom su redu tako sjedile brojne glumice među kojima su bile Robin Wright, Marion Cotillard, Zoey Deutch i brojne druge. Bile su tu i pjevačice poput Este, Danielle i Alane Haim, no najveći dio prvih redova zauzimale su trendseterice koje obožavaju nositi Valentino – a to su demonstrirale i na reviji.

To su Olivia Palermo, Alexa Chung, Jeanne Damas, Erica Pelosini, Bianca Brandolini, Batalia Vodianova, Elena Perminova i brojne druge poznate dame iz svijeta mode.

U galeriji pogledajte koja su sve slavna lica stigla na reviju, ali i što se nosilo.

Piše: N.B.
Foto: Getty / Profimedia

Pročitajte i...

Olivia Palermo sjajno stilizira „pandemijske“ outfite

Nekadašnja street style kraljica dugo je bila u sjeni raznoraznih modnih influencerica s društvenih mreža, no ovih je dana ponovno dokazala da itekako zaslužuje tu titulu. Maske su pale. Ili bolje rečeno, maske su podignute!

Olivia Palermo i njezina stylish zaštita od virusa

3 fantastična looka popularne fashionistice

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

▲ Povratak na vrh