Poznati na UNICEF-ovoj gala večeri prikupili 3,4 milijuna eura

13.08.2018.

Sinoć je na Sardiniji održana prva UNICEF Summer Gala večer

UNICEF Italia i  Luisa Via Roma  su sinoć organizirali prvu UNICEF Summer Gala večeru u Porto Cervu na Sardiniji.  Dobrotovorni event je održan u svrhu prikupljanja novca za UNICEF-ove aktivnosti usmjerene na zaštitu dječjih prava.

U magičnoj mediteranskoj atmosferi Vile Violina održan je koktel s pogledom na more, gala večera, aukcija i after party. Celebrityji, filantropi i poznata imena iz cijelog svijeta su se okupili na večeri kojom je prikupljeno čak  3,4 milijuna eura.

 

Od poznatih lica gala večeru su pohodili  Alessandra Ambrosio, Heidi Klum, Gina Lollobrigida, Mohammed Al Turki, Georgia Fowler, Martha Hunt, Leonardo Del Vecchio, Ray Liotta, David Mimran, Nadine Leopold, Emily Ratajkowski, Michelle Rodriguez, Jasmine Sanders & Terrence J., Sara Sampaio, Shanina Shaik, Caroline Scheufele, Josephine Skriver, Miles Teller & Keleigh Sperry, Noonoouri, Tommaso Chiabra i Jasmine Tookes.

 

Okupljene su zabavljali svojim nastupima UNICEF-ovi ambasadori Ricky MartinRita Ora i Sofia Carson.

Posebno zanimljiva je bila aukcija u sklopu koje su se prodavali skupocjeni automobili, kolekcije haljina, djela Francisa Bacona i Pabla Picassa, fotografije Marilyn Monroe i Andyja Warhola, izleti, utrke automobilima te nakit, među koji se našla i jedna Chopardova dijamantna ogrlica.

 

Piše: V.S.

Foto: press

 

 

 

 

 

Pročitajte i...

kim kardashian

Novi neobični parovi u celebrity univerzumu?

Nakon Kourtney Kardashian i Travisa Barkera, šuška se o novim naizgled nespojivim parovima među celebovima

Rita Ora jesen vidi u strastvenoj crvenoj boji

Pjevačica potpisuje kolekciju za Escadu

Stigla je nova Deichmann kolekcija za jesen/zimu 2019.

Nose se životinjski uzorak, metalik boje, zakovice i šljokice

▲ Povratak na vrh