Prekinuli su Gigi Hadid i Zayn Malik

14.03.2018.

Model Gigi Hadid i pjevač Zayn Malik prekinuli su vezu nakon više od dvije godine

Oboje su na svojim Twitter profilima objavili izjave o raskidu veze te što to znači za njih.

22-godišnja Gigi napisala je: “Izjave o prekidu često se čine bezličnima jer stvarno nema načina da se riječima opiše što dvije osobe dožive zajedno tijekom nekoliko godina… ne samo u vezi, već u životu općenito. Ja sam zauvijek zahvalna za ljubav, vrijeme i životne lekcije koje smo Z i ja dijelili. Ne želim ništa osim najbolje za njega i nastavit ću ga podržavati kao prijatelja za kojeg imam neizmjerno poštovanje i ljubav. Što se tiče budućnosti, ono što treba biti uvijek će biti. xG.”

Zayn je u svojoj izjavi istaknuo koliko mu je važan odnos s njom te zahvalio fanovima na njihovoj kontinuiranoj podršci.

“Gigi i ja imali smo nevjerojatno značajnu, ljubavnu i zabavnu vezu, a ja imam veliko poštovanje i divljenje prema Gigi kao ženi i prijateljici. Ona ima takvu nevjerojatnu dušu. Zahvalan sam svim našim obožavateljima da poštuju ovu tešku odluku i našu privatnost tijekom ovoga, željeli smo da ova vijesti dođe od nas. Volimo vas sve. XZ”

Mnogi obožavatelji su razočarani viješću o završetku romantične veze. No čini se da ovo nije i kraj njihovog prijateljstva.

Piše: A.D.
Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

▲ Povratak na vrh