Princ Harry dao prvi intervju nakon rođenja sina

07.05.2019.

Vojvoda od Sussexa hvali svoju suprugu Meghan

Nekoliko minuta nakon što je na Instagram profilu vojvode i vojvotkinje od Sussexa potvrđeno da je Meghan Markle rodila zdravog dječaka, princ Harry dao je prvi intervju.


U razgovoru pred kamerama, novi je otac otkrio da su njegova supruga i novorođenče zdravi i sretni.

Osmjehujući se od uha do uha, 34-godišnjak je novinarima reko: ‘Vrlo sam uzbuđen što mogu objaviti da Meghan i ja imamo dječaka, vrlo zdravog dječaka. Majka i dijete su nevjerojatno dobro.”

“Bilo je to najnevjerojatnije iskustvo koje sam ikada mogao zamisliti. Kako svaka žena umije raditi ono što radi, to je izvan mog razumijevanja.” – izjavio je Harry. “Oboje smo apsolutno oduševljeni i zahvalni za svu ljubav i podršku svih ljudi. Bilo je nevjerojatno.”

Duke je otkrio da on i Markle, još uvijek razmišljaju o imenima za svog dječaka, koji je navodno rođen u 5 sati. Premda je nagovijestio da su možda spremne neke opcije za ime.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Meghan Markle o svojoj borbi s rasizmom

Kako je bivša Vojvotkinja govorila o rasizmu 2012. godine, a kako prije nekoliko dana?

Što pokloniti partneru za godišnjicu braka ili veze? Inspirirajte se cool idejom Meghan Markle!

 Ako mislite da je vama teško, zamislite koliko se američka glumica namučila da smisli dar za svog supruga. Što uopće pokloniti princu koji ima sve? Naravno da se maštovita Meghan dosjetila nečeg sjajnog!

Princ Harry i Meghan Markle otkrivaju svoju stranu priče u knjizi koja nam stiže na ljeto!

Je li istina da Kate Middleton ne može podnijeti Meghan, kako je kraljica reagirala kad je čula za plan „bijega“ i hoće li odsad  Harry sam bacati smeće, samo je mali dio stvari koje zanimaju obožavatelje crvenokosog princa i njegove pop drage. Nadamo se da će nam knjiga „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making Of A Modern Royal Family dati odgovore…

Šuška se da su ovo luksuzno zdanje Meghan i Harry izabrali za svoj novi dom

Luksuzna vila u Los Angelesu vrijedi 13 milijuna dolara

ELLE Countdown: Najvažniji popkulturni momenti desetljeća

Koji su pokreti, pojave i celebovi obilježili desete?

▲ Povratak na vrh