Princ Harry i Meghan Markle otkrivaju svoju stranu priče u knjizi koja nam stiže na ljeto!

07.05.2020.

Je li istina da Kate Middleton ne može podnijeti Meghan, kako je kraljica reagirala kad je čula za plan „bijega“ i hoće li odsad  Harry sam bacati smeće, samo je mali dio stvari koje zanimaju obožavatelje crvenokosog princa i njegove pop drage. Nadamo se da će nam knjiga „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making Of A Modern Royal Family dati odgovore…

U knjižare stiže 11. kolovoza, napisali su je novinari Omid Scobie i Carolyn Durand, a Harry i Meghan dali su joj svoj „blagoslov“ u obliku iscrpnog intervjua. Sva dosadašnja izdanja na temu mladog para bila su više-manje naklapanja, polutračevi ili u najmanju ruku nepotvrđene informacije. Ovo je prvi put da nam stiže „the true story of Harry and Meghan“, kako je izdavačka kuća Dey Street Books pompozno najavljuje. „Finding Freedom“ iskrena je i istinita priča o mladom paru koji je imao hrabrosti reći ne starim tradicijama i kreirati život prema vlastitim pravilima i viđenjima, s jednom željom- da se posvete humanitarnom radu i ostave svoj trag“, stoji u najavi knjige koja će bez sumnje „planuti“ čim takne police  knjižara.

 

Piše: Jasmina Rodić

Fotografije: Profimedia, Instagram

Pročitajte i...

Meghan i Harry dogovorili su suradnju s Netflixom

Od engleskog dvora do hollywoodskih producenata u samo pola godine

Beauty tajne: ovo eterično ulje sastavni je dio skincare režima Meghan Markle

Omiljeno rješenje bivše vojvotkinje u borbi protiv akni

Što Meghan Markle uvijek nosi sa sobom kad putuje

Jedna od sitnica kojima je lijepa glumica navodno impresionirala princa Harryja na početku veze bio je - njezin talent za pakiranje! Naime, umjesto gomile kofera koje je Harry očekivao, njegova je djevojka na romantično putovanje u Afriku ponijela samo jedan jedini ruksak, a evo što se u njemu nalazilo….

Koju je pjesmu Meghan Markle posebno tražila na svadbi?

Idris Elba je odgovorio na to goruće pitanje

Meghan i Harry ponovno na sudu

Nova legalna saga bivšeg kraljevskog para

▲ Povratak na vrh