Princ Harry i Meghan Markle otkrivaju svoju stranu priče u knjizi koja nam stiže na ljeto!

07.05.2020.

Je li istina da Kate Middleton ne može podnijeti Meghan, kako je kraljica reagirala kad je čula za plan „bijega“ i hoće li odsad  Harry sam bacati smeće, samo je mali dio stvari koje zanimaju obožavatelje crvenokosog princa i njegove pop drage. Nadamo se da će nam knjiga „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making Of A Modern Royal Family dati odgovore…

U knjižare stiže 11. kolovoza, napisali su je novinari Omid Scobie i Carolyn Durand, a Harry i Meghan dali su joj svoj „blagoslov“ u obliku iscrpnog intervjua. Sva dosadašnja izdanja na temu mladog para bila su više-manje naklapanja, polutračevi ili u najmanju ruku nepotvrđene informacije. Ovo je prvi put da nam stiže „the true story of Harry and Meghan“, kako je izdavačka kuća Dey Street Books pompozno najavljuje. „Finding Freedom“ iskrena je i istinita priča o mladom paru koji je imao hrabrosti reći ne starim tradicijama i kreirati život prema vlastitim pravilima i viđenjima, s jednom željom- da se posvete humanitarnom radu i ostave svoj trag“, stoji u najavi knjige koja će bez sumnje „planuti“ čim takne police  knjižara.

 

Piše: Jasmina Rodić

Fotografije: Profimedia, Instagram

Pročitajte i...

Beauty tajne: ovo eterično ulje sastavni je dio skincare režima Meghan Markle

Omiljeno rješenje bivše vojvotkinje u borbi protiv akni

Meghan Markle o svojoj borbi s rasizmom

Kako je bivša Vojvotkinja govorila o rasizmu 2012. godine, a kako prije nekoliko dana?

Što pokloniti partneru za godišnjicu braka ili veze? Inspirirajte se cool idejom Meghan Markle!

 Ako mislite da je vama teško, zamislite koliko se američka glumica namučila da smisli dar za svog supruga. Što uopće pokloniti princu koji ima sve? Naravno da se maštovita Meghan dosjetila nečeg sjajnog!

Šuška se da su ovo luksuzno zdanje Meghan i Harry izabrali za svoj novi dom

Luksuzna vila u Los Angelesu vrijedi 13 milijuna dolara

▲ Povratak na vrh