Proslava godišnjice

20.08.2014.

Portia i Ellen već su šest godina u sretnom i uspješnom braku čime su se i pohvalile

Voditeljica i komičarka Ellen DeGeneres i glumica Portia De Rossi su proslavile šestu godišnjicu braka. Kako bi obilježila taj poseban dan, Portia je iznenadila svoju suprugu Ellen napisom na nebu! Na plavom horizontu bio je ispisan broj šest, a oduševljena Ellen je to promptno objavila na svom Twitteru kako bi ovjekovječila taj trenutak.

 

 

 

“Pogledajte što je moja supruga napravila za našu godišnjicu braka! Šest!” – napisala je dirnuta Ellen u opisu objavljene fotografije. Malo tko je privukao toliko pozornosti kao veza Ellen i Portie de Rossi koje su se vjenčale 2008. godine, a u nastojanju da se promijeni mišljenje javnosti o LGBT zajednici, svakako je najviše pridonjela Ellen koja je još 1997. odlučila o tome govoriti. Sponzori su odmah povukli reklame iz njenog sitcoma, a DeGeneres je završila na naslovnici Timea.

Ipak, Komičarka Jessica Halem rekla je kako nije slučajnost što su upravo komičari ti koji podižu nivo komunikacije o homoseksualnosti.

“To je njihova uloga, biti klaun ili budala koja kaže: “Dajte da govorim o stvarima o kojima vi osobno možda ne biste i dajte da vas uključim u taj razgovor”, zaključila je Jessica.

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

J. Lo, Gal Gadot, Ellen DeGeneres i druge slavne žene u novom spotu za Maroon 5

Adam Levine je u svoj novi spot pozvao niz slavnih žena

Zavirite u raskošnu holivudsku villu Ellen Degeneres

Raskošna vila u Hollywoodu u kojoj je živjela Ellen Degeneres prodaje se za basnoslovnih 33.7 milijuna dolara

Zavirite u luksuzni dom slavne Ellen DeGeneres

Poznata TV voditeljica i komičarka Ellen DeGeneres postala je vlasnica nove raskošne nekretnine vrijedne preko 118 milijuna kuna

Jennifer Lopez ima novu celebrity simpatiju

Pjevačica je u igri s Ellen Degeneres otkrila tko joj se među zvijezdama najviše sviđa

▲ Povratak na vrh