Provedite dan kao Choupette Lagerfeld, Karlova obožavana mačka

17.02.2020.

Nova igrica dostupna je na službenoj stranici Karla Lagerfelda

Malo koji celebrity ljubimac je dosegao status slave koji ima Choupette, obožavana mačka neprežaljenog Karla Lagerfelda. Posljednji put Karlova mezimica punila je medijske stupce neposredno nakon njegove smrti, a nakon što su procurili dijelovi oporuke koji su sugerirali da će velik dio njegove imovine pripasti upravo Choupette. Karlova ljubimica i ranije je živjela luksuznim životom kojeg malo tko od nas može zamisliti, naime jela je isključivo iz srebrnog posuđa i to za stolom, a imala je i vlastitog kuhara, dvije sluškinje i osobnog zaštitara.


Od sada i vi možete provesti dan kao najpoznatija i najbogatija mačka u fashion kozmosu, bježeći od pasa i istražujući Karlovu parišku vilu na 21 Rue St-Guillaume. Radi se o “Maison Karl Lagerfeld”, novoj igrici koju možete isprobati na službenoj stranici Karla Lagerfelda, a svaki tjedan jedan od igrača koji se pokaže kao posebno sposobna mačkica osvaja shopping u vrijednost 250 eura.

Igrica je inspirirana Karl Lagerfeld kolekcijom SS/2020 koja je uključivala komade s pikseliziranim likovima Karla i Choupette. Prije nego što isprobate igricu, predlažemo da malo proscrollate Choupettinim instagram profilom kako biste se što lakše uživjeli u ulogu i povećali si šanse za osvajanje nagrade!

 

Piše: L.H.

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Neki posve drugačiji Fendi kroz objektiv Nicka Knighta

Era editorijala nakon Karla Lagerfelda

5 najboljih fashion knjiga godine

Ove će knjige završiti pod borom mnogih fashionistica

ELLE Countdown: 10 trenutaka na modnoj pisti koji su obilježili ovo desetljeće

Ako ste propustili ove ključne momente, vjerojatno ste prespavali dekadu!

Šetnja Parizom: Olivia Palermo u savršenoj jesenskoj jakni

Trendseterica u vjetrovki Karl Lagerfeld

▲ Povratak na vrh