Rebel Wilson u boli zbog problema s plodnošću: ‘Nadam se da postoji svjetlo koje će prodrijeti kroz tamne oblake’

04.05.2021.

'Dobila sam neke loše vijesti danas i nisam ih imala s kime podijeliti...'

Australska glumica Rebel Wilson u posljednjih je godinu dana doživjela pravu transformaciju: proglasila je 2020. svojom godinom zdravlja i nakon uvođenja strogog režima zdrave prehrane i vježbanja, gotovo se ‘prepolovila’. Ova promjena stila života nije došla iz želje za mršavljenjem već iz potrebe za zdravljem te je Rebel više puta istaknula da volli svoje obline i da samo želi biti zdravija verzija sebe.

Jedan od glavnih motivatora bila je i želja za osnivanjem vlastite obitelji, pa je glumica razmišljala o zamrzavanju jajašaca. No jučer je na svom Instagram profilu fanovima izrazila svoju tugu zbog loših vijesti, koje, nažalost, nije imala s kime podijeliti.

‘Svim ženama koje se bore s neplodnošću, znam kako vam je. Svemir funkcionira na misteriozne načine i ponekad ništa nema smisla… ali nadam se da postoji svjetlo koje će prodrijeti kroz tamne oblake. ‘ – napisala je u postu Rebel.

U međuvremenu je dobila preko 13 tisuća poruka podrške osoba koje su prošle kroz sličnu situaciju, među kojima i od nekih kolegica. Sharon Stone je napisala: ‘Prošla sam kroz to više puta. Postoje dobre vijesti. Imam tri prekrasna sina.’ Mnoge žene progovorile su o vlastitim problemima i izazovima: sindromu policističnih jajnika, endometriozi, postupcima zamrzavanja jajašaca i umjetnoj oplodnji.

Ova je Instagram objava potaknula razgovor o ženskoj plodnosti koji se ne vodi dovoljno te pokazala da mnoge žene (čak i one slavne kao Rebel) pate u tišini i samoći. No, i u tim slučajevima, društvene mreže mogu povezati one koje vode, svaka svoju, ali sličnu borbu: ‘Probudila sam se jutros i pročitala dobronamjerne poruke i priče drugih žena o njihovom putu i ne mogu vam reći koliko sam danas bolje zbog toga. Društvene mreže pobjeđuju u ovom trenutku kada sam bila usamljena. Hvala svima’, dodala je Wilson.

Piše: Kristina Stakor

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

barbara kurtović

O modi, stilu i inspiraciji s Barbarom Kurtović čije cool kombinacije volimo pratiti

Splitska fashionistica koja stoji iza Instagram profila @bkpurplelove ima super stil, a odakle crpi inspiraciju, koji su joj omiljeni modni dodaci te kako kombinira Borboleta narukvice iz Elle ljetnog paketa otkrila nam je u blic intervjuu

Što nose cool Njujorčanke, otkrili smo na ovom street style profilu

Instagram profil koji dokumentira autentičan stil stanovnika užurbanog New Yorka

angelina jolie

Angelina Jolie se priključila Instagramu kako bi poslala važnu poruku

Slavna glumica dugo se vremena odupirala društvenim mrežama, ali je uvidjela njihovu moć za širenje informacija i stvaranje zajednice

genuinfluencerice

Što su genuinfluenceri?

I koje su karakteristike influencera brendovima danas najatraktivnije?

Filtrirane i editirane fotke na društvenim mrežama mogle bi biti kažnjive

Novi zakon propisuje da se uz obrađene fotografije pojasni kako su točno izmijenjene

▲ Povratak na vrh