Rebel Wilson u boli zbog problema s plodnošću: ‘Nadam se da postoji svjetlo koje će prodrijeti kroz tamne oblake’

04.05.2021.

'Dobila sam neke loše vijesti danas i nisam ih imala s kime podijeliti...'

Australska glumica Rebel Wilson u posljednjih je godinu dana doživjela pravu transformaciju: proglasila je 2020. svojom godinom zdravlja i nakon uvođenja strogog režima zdrave prehrane i vježbanja, gotovo se ‘prepolovila’. Ova promjena stila života nije došla iz želje za mršavljenjem već iz potrebe za zdravljem te je Rebel više puta istaknula da volli svoje obline i da samo želi biti zdravija verzija sebe.

Jedan od glavnih motivatora bila je i želja za osnivanjem vlastite obitelji, pa je glumica razmišljala o zamrzavanju jajašaca. No jučer je na svom Instagram profilu fanovima izrazila svoju tugu zbog loših vijesti, koje, nažalost, nije imala s kime podijeliti.

‘Svim ženama koje se bore s neplodnošću, znam kako vam je. Svemir funkcionira na misteriozne načine i ponekad ništa nema smisla… ali nadam se da postoji svjetlo koje će prodrijeti kroz tamne oblake. ‘ – napisala je u postu Rebel.

U međuvremenu je dobila preko 13 tisuća poruka podrške osoba koje su prošle kroz sličnu situaciju, među kojima i od nekih kolegica. Sharon Stone je napisala: ‘Prošla sam kroz to više puta. Postoje dobre vijesti. Imam tri prekrasna sina.’ Mnoge žene progovorile su o vlastitim problemima i izazovima: sindromu policističnih jajnika, endometriozi, postupcima zamrzavanja jajašaca i umjetnoj oplodnji.

Ova je Instagram objava potaknula razgovor o ženskoj plodnosti koji se ne vodi dovoljno te pokazala da mnoge žene (čak i one slavne kao Rebel) pate u tišini i samoći. No, i u tim slučajevima, društvene mreže mogu povezati one koje vode, svaka svoju, ali sličnu borbu: ‘Probudila sam se jutros i pročitala dobronamjerne poruke i priče drugih žena o njihovom putu i ne mogu vam reći koliko sam danas bolje zbog toga. Društvene mreže pobjeđuju u ovom trenutku kada sam bila usamljena. Hvala svima’, dodala je Wilson.

Piše: Kristina Stakor

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Kraj jedne ere: Kako je selfie postao sinonim za selfish… i što pandemija ima s tim

Jeste li primijetili promjenu na društvenim mrežama? Nakon godina probijanja kroz nepregledne gomile fotošopiranih autoportreta, napućene usnice i Bambi eyes počinju nestajati s radara virtualne zbiljnosti. To je vrlo vjerojatno jedina pozitivna stvar koja nam se dogodila u 2020.

Djevojka koju obožavamo pratiti: Marta Cygan

Njezin je Instagram profil posveta životu u ful koloru, prepun jarkih nijansi, egzotičnog bilja i mode neopterećene trendovima…

'Hvala, ali radije bih umrla nego nosila Crocsice'

Victoria Beckham imala je zanimljiv odgovor na dizajnerski dar Justina Biebera

Nedostaju vam putovanja? Donosimo mali modni eskapizam u europske metropole

Modne blogerice izravno prenose kulturu gradova u kojima žive svojom estetikom i stilom

khloe kardashian

Čini se da Khloé Kardashian još uvijek ne zna jesu li joj draže savršenosti ili nesavršenosti...

Kako je jedna loše osvijetljena slika bacila novo svjetlo na društvo u kojem živimo i što je prava 'kvaka 22'

▲ Povratak na vrh