Reese Witherspoon kreirala je ruž za usne iza kojeg se krije bitna poruka

19.03.2019.

Još jedan u nizu razloga zbog kojih obožavamo Reese

Reese Witherspoon se kroz svoju bogatu karijeru dokazala kao izuzetno talentirana glumica, u posljednjih nekoliko godina i producentica, ali ono što je najviše obilježilo njezinu karijeru svakako je njezin aktivizam, otvoreno iznošenje problema s kojima se žene suočavaju u Hollywoodu i borba za ženska prava i rodnu ravnopravnost.

Svoj aktivizam unijela je i u suradnju s poznatim beauty brendom Elizabeth Arden s kojim već godinama surađuje, a sada je dizajnirala i posebno limitirano izdanje ruža za usne neodoljive ružičaste boje naziva Pink Punch. Ovo nije samo jedan u nizu proizvoda koji nosi ime zvijezde koja će ubirati plodove prodaje jer sva zarada od prodaje ovog ruža za usne ide organizaciji UN Women koja surađuje s država diljem svijeta s ciljem promjene zakona i postizanja rodne ravnopravnosti i stvaranja uvjeta za edukaciju i bolji život djevojaka i žena diljem svijeta.

Piše: A.S.

Foto: product shots / Profimedia

Pročitajte i...

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Savjeti za prirodnu ljepotu Adut Akech

Zlatna beauty pravila slavne manekenke

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

▲ Povratak na vrh