Reese Witherspoon s kćerkom Avom prvi put zajedno na red carpetu

09.02.2017.

Nitko ne bi rekao da su mama i kćer!

Poznata glumica Reese Witherspoon sa kćerkom Avom Phillippe sinoć se pojavila na holivudskoj premijeri HBO-ove serije “Big Little lies”.

To je prvi put da su se mama i kćer zajedno pojavile na crvenom tepihu te prvi put da se 17-godišnja Ava pokazala u ovakvoj prilici, iako ima vrlo poznat pedigre – naime, njezin je otac poznati glumac Ryan Phillippe! Mama i kćer su zagrljene pozirale fotografima i zapravo svih oduševile sličnošću. Ista jaka čeljust, boja očiju, čak i boja kose (iako Ava voli roza pramenove) te obje u strukiranim kratkim haljinama… jedino što Reese nema rinčicu u nosu!

With my ❤️always @avaphillippe .. #MotherDaughter #MatchyMatchy #Premiere #BigLittleLies

A photo posted by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

N. P.

Fotografija Profimedia

Pročitajte i...

Opsesija čišćenjem (i kako je unovčiti)

Kako postići da stan nakon velikog jesenskog čišćenja zaista ostane tako organiziran?

Kako šarmantno razbijati predrasude - razgovor s Ecijom Ojdanić

Glumica, osnivačica i ravnateljica kazališta Moruzgva, svestrana Ecija Ojdanić otkriva nam kako se pripremala za ulogu Vlajne u novoj predstavi Vla-Vla-Vlajland, uoči zagrebačke premijere 18. listopada u kazalištu Vidra

Kako celebi obilježavaju milestone zvan četrdeseti rođendan

Slavna brazilska manekenka Gisele Bündchen upravo je navršila 40, ali umjesto da novac potroši na raskošnu zabavu, poput Kate Moss koja je za svoj četrdeseti spiskala 100 tisuća funti, Gisele je povodom svog rođendana odlučila kupiti i posaditi 40 tisuća stabala!

Zavirite u genijalni vrt glumice Reese Whiterspoon

Život u doba pandemije i socijalna izolacija sigurno bi nam lakše pali da smo je, poput slavne američke glumice, proveli u svom vrtu, uz cvrkut ptica, miris roštilja i ljuljačku od ratana...

nova serija nastala po knjizi autorice Liane Moriarty

Ako obožavate Big Little Lies imamo sjajne vijesti za vas

Jedva čekamo jedva čekamo jedva čekamo!

▲ Povratak na vrh