Rihanna i tajne putovanja s mikroskopskom torbom

10.09.2019.

Savršen putnik

Naravno, tajna u ovom slučaju i nije tako misteriozna kako se čini na prvu ruku – umjesto ručne prtljage možete putovati s najmodernijom mikro-torbom: a) ako ste kupili nekoliko dodatnih kilograma za prtljagu; b) ako letite privatnim avionom. U drugim slučajevima, ne možete bez ruksaka ili ručne prtljage, bez obzira na to koliko nas u suprotno uvjeravali low-cost stručnjaci.

Međutim, Rihanna još uvijek nas može naučiti ponešto naučiti o kombiniranju modnih outfita za poutovanja. Koliko god nam bilo ugodno obući se u trenirku, nekada to nije mogućnost, pogotovo ako s leta žurite direktno na poslovni sastanak, no na Rihanni i ta kombinacija izgleda pobjednički.

 

Uz mikro-torbu u dizajnu njujorškog žutog taksija dodala je look pogodan za putovanja bilo koje klase: ugodan hoodie bez rukava i široke sportske hlače. I Fenty stilettos, naravno, – bez njih Riri, ne bi bila Riri.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Evo što se dogodi kad se spoje genijalni mozgovi Rihanne i Amine Muaddi

Dizajnerica čije cipele nosi cijeli Hollywood predstavila je svoju prvu kolekciju za Fenty

Rihanna izbacila Fenty Skin i konačno se oglasila u vezi novog albuma

Linija preparativne kozmetike je stigla, a Riri kaže da će album «vrijediti čekanja»…

Raj na zemlji: Palawan

Nije čudo da je ovaj prekrasni filipinski otok dobio nagradu 'Travel + Leisure's Best Awards 2020' za “najbolji otok na svijetu”: njegova je obala prepuna idiličnih snježno bijelih plaža s kristalno čistim morem, a za posebni dojam tu su dramatične vapnenačke litice…

3 skrovite plaže na Visu za otočko stanje uma

Otkrijte sakrivene dragulje na jednom od naših najljepših otoka

U ovom chic hotelu na Santoriniju se definitivno vidimo

Tko kaže da ne možemo već početi planirati buduće zaslužene odmore?

▲ Povratak na vrh