Riskantan potez

Kendall Jenner
16.06.2014.

Čini se da je Kendall Jenner krenula sestrinim stopama

Jedna od pripadnica klana Kardashian, Kendall Jenner, privukla je poglede svih prisutnih na dodjeli nagrada MuchMusic u Torontu. Mlađahna zvijezda večeri, inače voditeljica kanadske dodjele na kojoj joj je društvo radila sestra Kylie, na crvenom se tepihu pojavila u dugoj haljini ukrašenoj svjetlucavim detaljima s potpisom dizajnera Fausta Puglisia čiji su izrezi sezali toliko duboko da su otkrili čak i kukove.

 

 

Svima je bilo jasno da ova 18-godišnjakinja ne nosi gaćice, ali čini se da se ona nije bojala da bi njena raskošna toaleta cijelom svijetu mogla otkriti i neke privatne dijelove tijela. Naravno, mama-menadžer Kris bila je posebno ponosna na kćeri, a to je pokazala i objavom na Instagramu.

Ovim potezom mlađahna Kendall je pokazala da misli koračati stopama polusestre Kim koja i dalje ne prestaje izazivati pažnju provokativnim kombinacijama.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Kendall mora platiti pozamašnu svotu zbog prevare s Fyre festivalom

Prevareni followeri barem su djelomično istjerali pravdu

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

Kendall i sestre Hadid u divnoj Burberry kampanji

Je li ovo "it" kampanja sezone proljeće/ljeto 2020.?

Najbolji modni Insta postovi godine

10 fashion postova koji su obilježili godinu na izmaku

Kendall je radikalno promijenila boju kose!

Nikad kraja zanimljivim novostima iz Kardashian-Jenner klana

Kendall je najavila veliki povratak naked haljine

Naked haljina s bladganskim twistom

▲ Povratak na vrh