Robbie Williams priznao svoje šopingholičarske sklonosti

20.06.2020.

Nakon što je slavni britanski pjevač otkrio koliko je potrošio na automobile koje nikad nije vozio, manje nas peče savjest zbog svih onih cipela s visokom petom koje smo kupile a nikad prošetale...

Gostujući u britanskoj radio emisiji TalkSport’s, Robbie je obznanio jedan „prljavi“ šopingholičarski detalj iz svoje burne prošlosti koji je šokirao ali i nasmijalo njegove obožavatelje: u jednom je danu potrošio milijun futi na skupocjene automobile, a da pritom nije imao ni vozačku dozvolu! „Naručio sam si Porsche, Ferrari, Mercedesov mode koji zovu automobilom ruskih gangstera, Aston Martin i još jednu marku automobila koje se više ni ne sjećam“, prisjetio se Robbie. Što mu je bilo? Za sve je, kaže bivši član boy benda Take That, „kriv“ njegov kolega Elton John. Kad je Robbie imao osamnaest godina vidio je Eltonov impresivni vozni park i poželio nadmašiti svog idola. „Eltonova kuća je bila izvanredna, a u garaži su stajala ta četiri sjajna automobila. To me strašno impresioniralo pa sam ih istog dana naručio sebi. Svaki je stajao 170 tisuća funti. Stigli su u isto vrijeme ali nisu dugo ostali u mom dvorištu. Brzo sam shvatio da mi zapravo ne trebaju i prodao ih“, ispričao je 46-godišnji pjevač, nasmijavši voditelja. Robbie je dodao kako ni dan danas ne vozi, niti to planira naučiti „dokle god ima osobnog vozača“.

Slavni Britanac poznat je po svojoj ekscentričnosti i odbijanjima da „radi ono što svi rade“, pa se tako 2006. odrekao mobitela, zaključivši da ga „samo opterećuje“. U mladosti je bio iznimno divlji i sklon samodestrukciji, priznavši svoje probleme s drogama i alkoholom. Spas je, kaže, pronašao u obitelji. Sa suprugom Aydom Field dobio je četvero djece (sedmogodišnju Theodoru, petogodišnjeg Charltona, jednogodišnju Colette i bebu Beaua Benedicta ) i potpuno promijenio stil života. „Problemi s drogama i alkoholom su zavaravanje samog sebe. U mnogim dijelovima Velike Britanije to je postalo prirodno kao disanje. Nakon škole jednostavno odeš u pub i piješ. Nisu nam potrebne takve stvari. Ljudima postaju štake bez kojih ne mogu. A trebali bi moći“, smatra Robbie koji je već godinama potpuno „čist“.

 

Piše: Jasmina Rodić

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

15 laganih košulja za prebaciti preko badića

Et voilà: savršeni ljetni look

Želite li saznati najčuvaniju tajnu u svijetu mode?

Imamo za vas pozivnice za najekskluzivniju shopping zajednicu

Satenske midi suknje i ove su sezone in

Najljepše satenske suknje iz highstreet i dizajnerske ponude

▲ Povratak na vrh