S kojom je djevojkom Miley Cyrus prevarila Liama Hemswortha?

14.08.2019.

Nezasitna Miley

Liam Hemsworth nakratko je prekinuo svoju šutnju oko raskida s Miley Cyrus, rekavši novinaru Daily Mail Australia kako ne želi razgovarati o tome, kada su ga pitali o Cyrus. No, Entertainment Tonight razgovarao je s izvorom koji je objasnio kako se Hemsworth osjeća zbog Cyrusine ljetne odmora avanture s bivšom suprugom Brodyja Jennera Kaitlynn Carter. Izvor je rekao kako glumac nije iznenađen … ali to ne znači da ga nije briga.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaitlynn Carter (@kaitlynn) on


“Liam voli Miley i povrijeđen je, ali i zna da se njoj takve stvari događaju”, rekao je izvor. “Miley i Liam su se nedavno razdvojili. Mileyno ponašanje za Liama ​​nije šok. Bio je povrijeđen, ali ne i iznenađen. Posljednjih nekoliko mjeseci razgovarali su o pauzi. Liam je frustriran njezinim ponašanjem, a zauzvrat, Miley tvrdi kako joj ‘treba prostora.’ Čini se da je to obrazac u njihovoj vezi,” nadodao je izvor.

 

 

No, za njih možda ovo nije kraj, dodao je izvor: “Miley i Liam se vole i uvijek će se voljeti”, započeo je izvor. “Većina njihovih prijatelja osjeća da će ponovno biti zajedno. Nitko ne misli da su Miley i Kaitlynn u stvarnoj vezi, vjeruju da se samo zabavljaju na odmoru.”

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Izjava Mileyne predstavnice o raskidu njih dvoje jasno je dala do znanja da to nije nužno konačni razvod. Oni si samo daju prostora. Kako je rekao predstavnik, “Liam i Miley su se u ovom trenutku složili da se razdvoje. Neprekidno se razvijajući, mijenjajući se kao partneri i pojedinci, odlučili su da je tako najbolje dok se oboje fokusiraju na sebe i karijeru. I dalje ostaju posvećeni roditelji svim svojim ljubimcima koje dijele. Molimo Vas da poštujete njihovu privatnost.”

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia/Instagram

Pročitajte i...

Je li veganska prehrana tajna izgleda Beyoncé i brojnih drugih celebova?

Queen B, Kim Kardashian i Michelle Pfeiffer samo su neke od zvijezda koje se zaklinju u benefite veganskog režima

Plastično je fantastično? Dua i Bella predvode novi trend

Kada nostalgiju možemo nositi oko vrata...

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

Instagram Report: kako su nam novu godinu čestitale zvijeze?

Svi se pitaju što to radi Kate Beckinsale

▲ Povratak na vrh