S potpisom

18.03.2014.

Kendall Jenner nakratko je zaustavila rad Instagrama novom 'selfie' fotografijom

Manekenka u usponu na dobrom je putu da postane najpopularnija od sestara Kardashian. Naime, Kendall Jenner je opsesiju ‘selfie’ fotografijama podigla na posve novi nivo objavivši fotografiju sebe u Calvin Klein donjem rublju.

Obožavatelji polusestre Kim Kardashian njezinu su fotografiju počastili tolikom količinom ‘lajkova’ da je nastao kaos koji je na neko vrijeme prekinuo rad Instagrama.

 

Zvijezda reality showa `Keeping Up With The Kardashians` u komentaru fotografije kratko je napisala: “Dobro jutro! Samo ću se izležavati u svom Calvin Klein donjem rublju po cijele dane!” Calvin Klein je pokrenuo kampanju za čiju je platformu lukavo iskoristio popularne socijalne mreže. Kampanja je osmišljena tako da ohrabri što više ljudi da objave vlastiti ‘selfie’ u donjem rublju tog popularnog modnog brenda, a za uzvrat će dobiti komad njihove nove kolekcije.

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Kendall mora platiti pozamašnu svotu zbog prevare s Fyre festivalom

Prevareni followeri barem su djelomično istjerali pravdu

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

Kendall i sestre Hadid u divnoj Burberry kampanji

Je li ovo "it" kampanja sezone proljeće/ljeto 2020.?

Najbolji modni Insta postovi godine

10 fashion postova koji su obilježili godinu na izmaku

Kendall je radikalno promijenila boju kose!

Nikad kraja zanimljivim novostima iz Kardashian-Jenner klana

Kendall je najavila veliki povratak naked haljine

Naked haljina s bladganskim twistom

▲ Povratak na vrh