Sandra Bullock ponovno uživa u ljubavi

Sandra Bullock i Bryan Randall
09.11.2015.

Glumica je definitivno pronašla sreću s naočitim njujorškim fotografom

Ova 51 – godišnja Oskarovka nekoliko je godina tragala za srodnom dušom, a sada je, barem se tako čini, pronašla svoju sreću s njujorškim fotografom Bryanom Randallom koji je osvojio njezino srce u posljednjih nekoliko mjeseci.

Bryan ima 49 godina i potpuno je posvećen svojoj odabranici jer on, srećom, ne sudjeluje u ‘holivudskim igrama bez granica‘ tako da svaki trenutak može posvetiti Sandri Bullock, prije nego li ona krene na snimanje novog blockbustera.

 

Sandra Bullock i Bryan Randall

 

Kako bi iskoristili sunčani dan u Los Angelesu i relativno ugodne temperature, ovaj se novi par prošetao do lokalnog Starbucksa gdje su uzeli omiljeni kofeinski napitak te krenuli dalje.  Ruku pod ruku, zaista su lijep prizor na ulicama kalifornijske metropole.

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Brad Pitt i Sandra Bullock u akciji

Snimanje još jednog trilera sa zvjezdanom postavom je u punom jeku

Over 50 & fabulous!

U Hollywoodu je ostalo malo žena poput Sandre Bullock, Halle Berry i Jennifer Aniston, glumica koje su prošle pedesetu, izgledaju sjajno, a pritom još uvijek mogu namignuti ili podići obrvu (sve ostale je “zamrznuo” botoks). Osim fantastičnog izgleda, ove žene imaju sjajne karijere, fajterski duh i pravo su nam vrelo inspiracije. Evo njihovog “recepta” za mladolikost…

Sandra Bullock u misterioznom filmu koji je zaludio Twitter

Nevidljiva zvijer u apokaliptičnom okruženju

Sandra Bullock blista u haljini boje pistacije

Poznata glumica još jednom nas je oduševila odabirom haljine

▲ Povratak na vrh