Sarah Jessica Parker predstavila novi balconette grudnjak

18.07.2018.

Poznata glumica je zaštitno lice najnovije svjetske Intimissimi kampanje

Umjetnost ženske senzualnosti rezultat je unutarnjeg dobrog mišljenja o sebi kao i uvjerenja da prava sloboda znači odabrati kako voljeti, zavesti i uspjeti na svoj način.

“Nitko me ne može suditi” pjevala je Caterina Caselli prije pedesetak godina. To je poruka koja je inspirirala Intimissimi da lansira svjetsku kampanju koja će uključivati ​​plakate, oglase u tisku, TV oglase i oglašavanje putem digitalnih medija.

Točno dvadeset godina nakon početka emitiranja kultne serije Seks i grad, Intimissimi je odlučio proslaviti žensku zavodljivost s licem koje svi prepoznajemo – Sarah Jessica Parker. Nova slavna osoba najnovije svjetske Intimissimi kampanje je inspirativna žena koja je pronašla ključ uspjeha u svojoj inteligenciji, karizmi i ženstvenosti.

Intimissimi koji je uvijek na strani autentične ženstvenosti i Sarah Jessica Parker su ujedinjeni u modernoj priči sa ženama koje prepoznaju svoju osobnu vrijednost, vole sebe i rade stvari na svoj način. Kampanja prenosi snažnu i pozitivnu poruku kroz jednostavnost dnevnog i noćnog outfita koji čine svaki dan „posebnom prigodom”.

Elegantan dekolte i lagana podrška rezultat su novog balconette grudnjaka izrađenog od 100% čipke koji je poznata glumica predstavila šetnjom ulicama New Yorka.

Intimissimi  želi naglasiti žensku figuru čineći donje rublje sastavnim dijelom odjevne kombinacije. Crna svilena pidžama i vidljiv grudnjak za novo lice brenda je u skladu s najnovijim trendovima ove sezone i slobodnim izborom svake žene da bude senzualna na svoj način.

Tekst: Promo

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Život ispod maske

„Budi ti. Ali nosi masku“, poručuje nam pop diva Lady Gaga. Svjetski celebi pridržavaju se uputa svojih kriznih stožera i disciplinirano stavljaju zaštitne maske svaki put kad napuste kuću, bez obzira idu li u shopping, na kavu ili, poput Kaie Gerber, u teretanu

Sarah Jessica Parker priprema reality show za dejtanje

Tko o čemu – nekadašnja Carrie Bradshaw o ljubavi, spojevima i turbulencijama single života

Mi smo možda u karanteni, ali naše su grudi napokon slobodne!

Da vam je prije mjesec dana netko rekao kako ćete se na sastanku sa šeficom pojaviti u majici bez grudnjaka rekli biste mu da je poludio. No kad se spoje pandemija, #radodkuće i hitni sastanak preko Zooma, sve je moguće

Kampanja koja će fotografijama zašareniti i najtmurniji dan

Prabal Gurung izbacio kampanju za novu kolekciju

▲ Povratak na vrh