Zašto je Sarah Jessica Parker prijavila ponašanje kolege na snimanju?

08.07.2019.

Glumica se našla u neugodnoj situaciji

Tijekom gostovanja na radio emisiji Fresh Air glumica Sarah Jessica Parker se prisjetila trenutka u svojoj karijeri kada se morala požaliti na ponašanje kolege glumca na snimanju jednim filma. Glumca i film nije željela imenovati, no naglasila je kako se radilo o velikoj zvijezdi i kako se nije osjećala sigurnom kada se požalila.

 

 

Glumica je rekla kako ju je pokret MeToo nagnao da razmisli o svim trenutcima u svojoj dugačkoj karijeri u kojima je proživjela neku vrstu neugodnog ponašanja od strane svojih muških kolega. Navela je i kako, iako sebe smatra modernom ženom modernih shvaćanja, u nekim je situacijama imala osjećaj kako nije u poziciji u kojoj se smije žaliti.

 

 

Njezin agent je zaprijetio produkciji kako će Sarah otići iz grada u kojem su snimali i kako se neće vratiti. Nakon toga situacija na setu nije bila idealna, ali primijetila je kako više nije morala slušati komentare o sebi, svojoj figuri ili na što ljudi misle da ju mogu nagovoriti. Nadodala je kako se radilo o odraslom muškarcu za kojeg je znala kako se njegov karakter već formirao i kako ne vjeruje da ga je to snimanje uvelike promijenilo.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

ELLE Countdown: Najvažniji popkulturni momenti desetljeća

Koji su pokreti, pojave i celebovi obilježili desete?

Jesu li, što su i kako operirale najpoznatije zvijezde današnjice?

Sarah Jessica Parker, Jennifer Lopez, Cindy Crawford i mnogi drugi

Zašto zvijezde obožavaju nositi metalizirane komade?

Sarah Jessica Parker oduševila nas je J.Mendel metaliziranom haljinom!

▲ Povratak na vrh