Sarah Jessica Parker u carstvu cipela

Sarah Jessica Parker
20.04.2015.

Dizajnerica je uživala u društvu obožavatelja za vrijeme promocije linije cipela SJP u Las Vegasu

Čini se kako je njena linija cipela apsolutni uspjeh diljem SAD-a jer Sarah Jessica Parker neumorno radi na novim kolekcijama obuće s visokom potpeticom kojima osvaja nove obožavateljice.

Kako bi promovirala novu liniju, pojavila se na druženju u Las Vegasu gdje je spremno potpisivala potplate svojih modela, a koje su kupili neke nove ‘Carrie Bradshaw’ koje će ponosno koračati ulicama grada. Mi smo pritom primijetili kako je Sarah ponovno predvodnica trendova, ali ovaj je put riječ o kosi i boji u istoj.

 

Sarah Jessica Parker

 

Naime, Sarah je već isprobala Foilyage koja objedinjuje balayage tehniku i posvjetljivanje pramenova folijom. Foilyage je osmislio kreativni Hitomi Ikeda, kolorist iz njujorškog salona Louis Licari. Proces bojanja sastoji se od kombinacije tradicionalne balayage tehnike na kosi i ipečatljiva pigmenta koji se dobiva efektom bojanja folijama (baš kao nekad, zar ne?).

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Kako nositi jeans kao top model?

Inspirirajte se traper stilom trenutačno najaktualnijih manekenki i influencerica

Tri načina kako ovog ljeta nositi traperice

Ako se i ljeti teško odvajate od omiljenih traperica, ove će vas ideje razveseliti

Život ispod maske

„Budi ti. Ali nosi masku“, poručuje nam pop diva Lady Gaga. Svjetski celebi pridržavaju se uputa svojih kriznih stožera i disciplinirano stavljaju zaštitne maske svaki put kad napuste kuću, bez obzira idu li u shopping, na kavu ili, poput Kaie Gerber, u teretanu

Sarah Jessica Parker priprema reality show za dejtanje

Tko o čemu – nekadašnja Carrie Bradshaw o ljubavi, spojevima i turbulencijama single života

Ljetni must have: teniska suknjica

Epidemiološka situacija pokazala je da se treba kloniti teniskih turnira i ostalih velikih okupljanja, ali to ne znači da ovaj slatki modni komad ne možete iskoristiti za šetnju gradom…

▲ Povratak na vrh