Savršena božićna čestitka Jamesa Cordena

16.12.2016.

S voditeljem su najpoznatiju božićnu pjesmu zapjevale Lady Gaga, Adele, Gwen Stefani i neizostavna Mariah Carey

James Corden ove godine trebao bi definitivno dobiti nagradu za najbolje organizacijske sposobnosti!

Slavni voditelj tijekom godine uveseljavao nas je svojim “Carpool karaokama”, segmentom u kojem je u svom autu ugošćavao najpoznatije glazbene zvijezde. No ono što nismo znali je da je to čitavo vrijeme snimao i neke neobjavljene kadrove.

Ti tajni kadrovi sada su ugledali svjetlo dana u savršenoj božićnoj kompilaciji! Naime, Corden je svoje goste – sve od Lady Gage, Gwen Stefani, Adele do Selene Gomez, Eltona Johna i Chrisa Martina – nagovorio da s njim zapjevaju “All I Want For Christmas”. Kao šećer na kraju, u svoje autu doveo je i neizostavnu divu iza slavnog božićnog hita, Mariah Carey!

Preslatki video pogledajte na linku:

 

N.K.
Foto: profimedia

Pročitajte i...

"All I want for Christmas" je kuća u kojoj se izolira Mariah Carey

Svima je već dosta razgovora o koroni i njihova četiri zida, pa i slavnima

Matija Čop: o jedinstvenoj praksi, (ne)vidljivom radu i demistifikaciji inspiracije

U povodu samostalne izložbe koja se otvara večeras u HDD-u, razgovaramo s jednim od najintrigantnijih dizajnera suvremene međunarodne modne scene

Kulturalna aproprijacija: Tko, što, kako, čije?

Od spotova koji su povučeni nakon samo nekoliko sati preko bojkota brendova do nebrojenih online napada i gotovo jednako nebrojenih isprika javnih osoba - kulturalna aproprijacija danas je postala diskurzivno bojno polje. No što je ona zapravo i kako o njoj danas govoriti?

Sjaj i tama Mariah Carey

Iza jednog od najmoćnijih i najljepših glasova današnjice kriju se ružne obiteljske traume, ljubavni krahovi i osjećaj bespomoćnosti

Kozmetički proizvodi Selene Gomez su konačno vani

Rare beauty proizvodi su stigli, a svojim korisnicama šalju divnu poruku

Ovo je knjiga za koju se Adele kune da joj je promijenila život

Svi smo svjedoci drastične vizualne transformacije slavne pjevačice, koja je u nedavnom Instagram postu otkrila koje ju je štivo inspiriralo da počne slušati svoj unutarnji glas i postane najbolja verzija sebe- inside & out!

▲ Povratak na vrh