Savršena osveta Kim Kardashian

Kim Kardashian
12.07.2016.

Njezino posljednje postignuće nemoguće je zanemariti

Nije se samo jednom dogodilo da su Kim Kardashian prozivali zbog njezinih fotografija, manjka konkretnih zanimacija i izgleda, ali jedna naslovnica tu priču bi mogla zaokrenuti. Naime, Kim je zvijezda novog broja financijskog časopisa Forbes u kojem je predstavljena kao jedna od nadolazećih mogula.

“Nije loše za curu bez talenta” – napisala je Kim referirajući se pritom na davni intervju u kojem je novinarka Barbara Walters upravo te riječi uputila slavnoj Kim.

Kim je naslovnicu zaslužila mudrim poslovnim pothvatom. Njezina mobilna igrica je u dvije godine od svog lansiranja zaradila 160 milijuna dolara, a skinuta je 45 milijuna puta – točno toliko je Kim na njoj i zaradila. Taj prihod je bio 40% njezine ukupne zarade prošle godine, zbog čega je dobila i 42. mjesto na listi najbogatijih celebova.

Nakon što su brojni osudili njezin ulazak u svijet tehnologije, govoreći kako je bolje da se drži reality televizije, Kim je odlučno nastavila. “Ovo mi je zabavno. Sad razvijam Kimojije i novu aplikaciju i još hrpu ideja. Ne mislim da ću se sad zaustaviti”.

Postignuće koje je teško otpisati kao zanemarivo. Go, Kim!

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Kanye West: šef iz pakla ili žrtva laži?

Glazbenik Kanye West zaprijetio je tužbom bivšem tjelohranitelju jer je otkrio ne baš laskave detalje o njegovom karakteru. Navodno je West svojim zaposlenicima branio da nose odjeću jarkog printa..i da gledaju u smjeru njegove žene.

Je li Kylie Jenner na prevaru proglašena najmlađom milijarderkom?

Dvije godine nakon što je Kylie zasjala na naslovnici Forbesa kao najmlađa milijarderka na svijetu, čini se da je sve bila laž

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

▲ Povratak na vrh