Savršena osveta Kim Kardashian

Kim Kardashian
12.07.2016.

Njezino posljednje postignuće nemoguće je zanemariti

Nije se samo jednom dogodilo da su Kim Kardashian prozivali zbog njezinih fotografija, manjka konkretnih zanimacija i izgleda, ali jedna naslovnica tu priču bi mogla zaokrenuti. Naime, Kim je zvijezda novog broja financijskog časopisa Forbes u kojem je predstavljena kao jedna od nadolazećih mogula.

“Nije loše za curu bez talenta” – napisala je Kim referirajući se pritom na davni intervju u kojem je novinarka Barbara Walters upravo te riječi uputila slavnoj Kim.

Kim je naslovnicu zaslužila mudrim poslovnim pothvatom. Njezina mobilna igrica je u dvije godine od svog lansiranja zaradila 160 milijuna dolara, a skinuta je 45 milijuna puta – točno toliko je Kim na njoj i zaradila. Taj prihod je bio 40% njezine ukupne zarade prošle godine, zbog čega je dobila i 42. mjesto na listi najbogatijih celebova.

Nakon što su brojni osudili njezin ulazak u svijet tehnologije, govoreći kako je bolje da se drži reality televizije, Kim je odlučno nastavila. “Ovo mi je zabavno. Sad razvijam Kimojije i novu aplikaciju i još hrpu ideja. Ne mislim da ću se sad zaustaviti”.

Postignuće koje je teško otpisati kao zanemarivo. Go, Kim!

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Plišana mafija se vratila u grad!

Najglamurozniji (ili najgrozomorniji) trend 2000-ih, plišane trenirke, ponovo su u modi, a za sve su “krive” Kim Kardashian i Paris Hilton

Zamjena za ceker koja košta više od kuće: kako je Birkinica postala kolekcionarsko blago

Nepraktične košare koje je nosila Jane Birkin inspirirale su Hermès da dizajnira praktičnu i elegantnu kožnu torbu koja je mnogo više od modnog dodatka

Kako zvijezde nose vintage

Nisu baš prekrojene bakine haljine...

Kako izgledati stylish dok ljenčarite

Kombinacije u kojima izgledate jednako cool dok prebacujete programe ili izvodite "Pozdrav Suncu"

Lateks - od fetiša do mainstreama

Prvo su ga nosili fetišisti, pa zatim zvijezde, a sada se sve češće javlja na modnim pistama. No je li taj sjajan materijal doista tako sexy?

Novi video uradak Paris Hilton

Potpuno razotkrivanje poznate milijunašice na pragu 40. otkriva njezino pravo lice.

▲ Povratak na vrh