‘Seks i grad’ se vratio u grad – počelo je snimanje ‘And Just Like That’

and just like that
13.07.2021.

Prvi pogled na revival kultne serije koji napeto iščekujemo, priznajemo, sa zadrškom

Prije nekoliko mjeseci iznenada najavljen povratak slavne serije ‘Seks i grad’ u novom ruhu pod naslovom ‘And Just Like That’ izazvao je brojne i podijeljene reakcije. Od oduševljenja fanova koji su jedva dočekali povratak tog vrha eskapističke televizije do onih koji misle da je seriju pregazilo vrijeme i da je bolje prisjećati je se s nostalgijom za jednostavnijim vremenima, bez potrebe za oživljavanjem, a najveće je razočaranje prouzročila odluka Kim Cattrall da ne sudjeluje u ovom revivalu.

Sam Jones donijela je seks u ‘Seks i grad’, pa nije ni čudo da s njezinim odsustvom serija mijenja ime. Gledatelji su tijekom godina u kojima se i društvo mijenjalo imali različite zamjerke seriji – od nerealnog stila života (ali pustit ćemo barem fikcionalnoj televiziji da održava tu iluziju), kolumnistice koja piše o seksu i vezama, ali vjeruje samo u misionarski položaj, do manjka reprezentacije multikulturalnosti svjetske metropole kakav je New York. Hoće li to uspjeti promijeniti u ovom rebootu, morat ćemo pričekati neko vrijeme da saznamo.

Bez obzira što smo se i mi i svijet promijenili otkako je serija završila (ona dva filma ćemo zanemariti, osobito drugi), ne možemo poreći znatiželju za saznanjem kako ti likovi danas žive.

I gledateljice, ali i sama glavna glumica, Sarah Jessica Parker, pitaju se kako su se likovi prilagodili novom vremenu, društvenim mrežama, kako je pandemija utjecala na prijateljstva i kako se Miranda i Charlotte snalaze u odgoju tinejdžera.

Nakon mjeseci nagađanja, potvrđeno je da će se u seriji ipak pojaviti Chris Noth u ulozi Mr. Biga, David Eigenberg kao Steve Brady i Evan Handler kao Harry Goldenblatt. No tu su Willie Garson i Mario Cantone kao omiljeni Stanford i Anthony, a kao novi lik pojavljuje se Sara Ramirez, koja bi trebala tumačiti nebinarnu/og Che Diaza, iako moramo priznati da nas je kao novi lik već na fotografijama osvojio novi Charlottein pas, engleski buldog.

Ako je suditi prema prvim fotografijama, čini se da Carrie, Mirandi i Charlotte i dalje ide dobro u životu, a ljubav prema modi je još uvijek jaka – za kostimografiju je ovog puta, umjesto Patricije Field koja je zauzeta snimanjem ‘Emily in Paris’, zadužena Molly Rogers. Kako su se razvijali njihovi odnosi u posljednjih dvadesetak godina i koliko je seksi New York (i pedesete), ipak jako želimo doznati!

Piše: Kristina Stakor

Foto: Profimedia, Instagram justlikethatmax

Pročitajte i...

Stilske lekcije od kraljice crop topa Belle Hadid

Kako nositi crop top à la Bella Hadid

Tko se sjeća rukoljuba još?!

Oskarovci Jared Leto i Anne Hathaway u New Yorku snimaju mini seriju WeCrashed čija jedna scena uključuje i rukoljub

Kendall Jenner - žena sa stilom

Topovi su joj omiljeni modni dodatak, voli sportsku i opuštenu eleganciju,te street chic. Neka vam modne kombinacije američkog supermodela posluže kao stilska inspiracija

Premijera Odreda otpisanih okupila slavna lica

Crvenim tepihom tako su prošetali Margot Robbie, Kate Beckinsale i Sylvester Stallone, a Rita Ora potvrdila glasine da je u vezi s Taikom Waititijem

Oprah prodala svoj otočni raj

Da ima smisla i za posao s nekretninama, slavna je televizijska voditeljica pokazala svojom posljednjom transakcijom

▲ Povratak na vrh