Selena Gomez otkrila zašto se povukla iz javnosti

21.09.2019.

Psihičko zdravlje na prvom mjestu

Pjevačica i glumica Selena Gomez je po prvi put progovorila o odluci da se povuče iz javnosti, koju je donijela prošle jeseni, u govoru koji je održala prošli tjedan u bolnici McLean u Bostonu. Govorila je o tome kako je došla do kapi koja je prelila čašu i kako ju je to dovelo do toga da počne raditi na puno većim pitanjima koja su je kopkala.

 

Osjećala sam se kao da me je odjednom obuzela sva moja bol i tjeskoba. To je bio jedan od najstrašnijih trenutaka u mom životu”, rekla je. ‘Tražila sam podršku i samo liječnici su mi mogli postaviti jasnu dijagnozu. Onog trenutka kad sam primila tu informaciju, zapravo sam osjetila jednaku količinu prestravljenosti i olakšanja – prestravljena sam bila, očito, jer je veo bio podignut, ali laknulo mi je, jer sam konačno saznala zašto sam toliko godina patila od depresije i tjeskobe. Nikada nisam imala detaljan odgovor, svjesnost ili nešto o ovom stanju, pa sam se počela suočavati s tim.

Jay Ruderman podijelio je video njezinog govora, hvaleći njezinu hrabrost da izađe u javnost sa svojom pričom koja će zasigurno mnogima dati sigurnost kako to niju problemi kojih se treba sramiti, već itekako treba potražiti pomoć i pružiti ruku onima kojima je potrebna.

 

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Jedva čekamo isprobati liniju kozmetike koju potpisuje pop zvijezda Selena Gomez

Kad je prije pola godine Selena najavila da će lansirati vlastiti kozmetički brend te mu otkrila ime - Rare Beauty, trebalo je samo nekoliko minuta da se na njegovom Instagram profilu okupi više od milijun pratitelja. A sad znamo i točan datum kad će proizvodi ugledati svjetlo dana – 3. rujna!

Naša koža je veliki emotivac

Sigurno ste primijetili da se intenzivna i promjenjiva raspoloženja odražavaju na epidermi, što su fenomeni koje istražuju psihodermatologija i neurokozmetika

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Kako se slavne ljepotice nose s „crnim“ mislima u vrijeme pandemije

Otkako je onaj bolesni šišmiš zalepršao krilcima u Wuhanu (ako vjerujete u tu teoriju), ne spavate mirno. Noću vam se svakojake negativne misli roje po glavi, vrtite se po krevetu i razmišljate jeste li jedino vi na rubu paničnog napada zbog svega? Niste, i Dakota Johnson je!

Male prljave tajne iz karantene  

 Iako na prvi pogled djeluje kao da smo tijekom socijalne izolacije postali savršena verzija sebe, koja svako jutro vježba jogu uz besplatne online satove, kvalitetno se druži s obitelji, redovito hidrira i brusi gastro vještinu uz Insta liveove vrhunskih chefova, realnost je da – nismo

▲ Povratak na vrh