Selena Gomez otkrila zašto se povukla iz javnosti

21.09.2019.

Psihičko zdravlje na prvom mjestu

Pjevačica i glumica Selena Gomez je po prvi put progovorila o odluci da se povuče iz javnosti, koju je donijela prošle jeseni, u govoru koji je održala prošli tjedan u bolnici McLean u Bostonu. Govorila je o tome kako je došla do kapi koja je prelila čašu i kako ju je to dovelo do toga da počne raditi na puno većim pitanjima koja su je kopkala.

 

Osjećala sam se kao da me je odjednom obuzela sva moja bol i tjeskoba. To je bio jedan od najstrašnijih trenutaka u mom životu”, rekla je. ‘Tražila sam podršku i samo liječnici su mi mogli postaviti jasnu dijagnozu. Onog trenutka kad sam primila tu informaciju, zapravo sam osjetila jednaku količinu prestravljenosti i olakšanja – prestravljena sam bila, očito, jer je veo bio podignut, ali laknulo mi je, jer sam konačno saznala zašto sam toliko godina patila od depresije i tjeskobe. Nikada nisam imala detaljan odgovor, svjesnost ili nešto o ovom stanju, pa sam se počela suočavati s tim.

Jay Ruderman podijelio je video njezinog govora, hvaleći njezinu hrabrost da izađe u javnost sa svojom pričom koja će zasigurno mnogima dati sigurnost kako to niju problemi kojih se treba sramiti, već itekako treba potražiti pomoć i pružiti ruku onima kojima je potrebna.

 

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

nove frizure

Novi lookovi Selene Gomez i Halle Berry

Jesmo li spremni za ovako drastične promjene imidža?

J. Lo, Selena Gomez i Meghan Markle udružile snage na novom projektu

Meghan Markle i princ Harry okupili zvijezde i političare za borbu protiv Covid-19

Self-care počinje iznutra: BIPA pokreće kampanju #PrekrasnaIznutra o važnosti mentalnog zdravlja

Različiti aspekti mentalnog zdravlja u fokusu su projekta koji će kroz cijelu godinu provoditi BIPA u suradnji udrugom „kako si?“

Ne daju se iz mode: Postoji li zvijezda koja ove zime nije nosila Uggsice?

Blast from the past: jesu li Uggsice ponovno 'in' ili nikad nisu ni bile 'out'?

▲ Povratak na vrh