Selma Blair počela je osjećati simptome multiple skleroze na pisti: ‘Noga mi je samo utrnula…’

23.02.2021.

Iza prekrasnih fotografija stoje gorko-slatke uspomene

Selma Blair, glumica poznata po ulogama u Okrutnim namjerama i Plavuši s Harvarda prisjetila se da je prije tri godine, noseći reviju prijatelja Christiana Siriana, prvi puta primijetila da nema osjet u lijevoj nozi.

Na Instagramu je podijelila svoja sjećanja na taj dan: “Prije tri godine. Moje dvoje najdražih prijatelja došli su na Sirianovu reviju. Tog sam dana nosila reviju. Po prvi puta sam primijetila da mi je noga utrnula. Kada sam izašla na pistu. Nisam mogla osjetiti tlo pod nogom niti kako ju dižem. Mozak mi je pokušavao obraditi tu informaciju. Hodala sam pistom, u šoku. Ali to mi nije pokvarilo dan. Art i Carolyn snimili su ove moje omiljene fotografije. U tom nevjerojatnom prostoru u NYC. Nakon revije. I kakva revija je to bila.”

Otada do postavljanja dijagnoze multiple skleroze prošlo je šest mjeseci, a Selmi su se simptomi pogoršali: počela je imati problema s govorom i nije mogla u potpunosti koristiti lijevu nogu pa je hodala sa štapom. No podvrgla se različitim terapijama, uključujući i transplantaciju matičnih stanica i agresivnu kemoterapiju kako bi resetirala svoj imunološki sustav, pa joj se stanje djelomično poboljšalo pa ponovno može donekle uživati u jednom od svojih omiljenih hobija – jahanju.

Piše: K.S.

Foto: Profimedia, Instagram selmablair

Pročitajte i...

Dizajnerski trendovi vjenčanica kao da poručuju: "Go big or go home"

Unutar svoja četiri zida, dizajneri su maštali o raskoši

Pada nam na pamet vrlo malo osoba koje bi se usudile prošetati u ovim Valentino cipelama

Pierpaolo Piccioli predstavio Valentino haute couture kolekciju koja spaja minimalizam i fetišizam

Nova Saint Laurent kolekcija nudi nam bijeg - u pustinju

Modna kolekcija za ljeto 2021. posvećena je slobodi kretanja

Lekcije Christiana Siriana o održivoj modi

Siriano o čarima second-hand shoppinga i važnosti održivosti

Jedinstvenom virtualnom revijom eNVy room ispričao nezaboravnu modnu bajku

Po prvi puta, Nikica Ivančević i Vjeko Franetović svoju su modnu priču ispričali jedinstvenim video showom emitirajući ga publici putem virtualnih kanala.

Završetak NYFW-a : Christian Siriano održao je reviju u svom vrtu, a trudna Coco Rocha ušla u bazen

Većina kolekcija na njujorškom Tjednu mode prikazana je digitalnim putem, no Siriano je svojim gostima pružio real - life fashion experience s dramatskim završetkom kad je sedam mjeseci trudna Coco zakoračila u vodu u 18 kilograma teškoj haljini

▲ Povratak na vrh