Šest skandinavskih kombinacija Kate Middleton

02.02.2018.

Za kraljevski posjet Švedskoj i Norveškoj, Kate Middleton birala je odlične odjevne kombinacije kod kojih smo vidjeli i nekoliko pomaka

Uvijek besprijekorna Kate Middleton je za posjet Skandinaviji birala provjerene kombinacije u kakvima smo je navikli viđati, ali se odlučila i na nekoliko pomaka. Nosila je najviše komada dizajnerice Catherine Walker pa smo je tako vidjeli u njenoj smaragdno zelenoj haljini dugih rukava s malenim ovratnikom, u crvenom kaputu s pepito uzorkom koji je iskombinirala sa Chanel torbicom i smaragdnozelenom kaputu s krznenim ovratnikom koji je iskombinirala uz Mulberry torbicu.

Osim Catherine Walker, vojvotkinja od Cambridgea je nosila i dvije Erdem haljine koje su predstavljale svojevrstan odmak od onoga što vojvotkinja inače nosi. Jednu u plavoj boji izrađenu od baršuna za slavlje švedske kulture u Fotografiska Galleries, i jednu u boji senfa ukrašenu cvijećem za večeru u britanskoj ambasadi u Stockholmu.

Nakon Švedske, Kate i William stigli su u Oslo gdje su jučer prisustvovali svečanoj večeri u Kraljevskoj palači. Za tu je prigodu Kate odabrala najraskošniju kreaciju tijekom cijelog posjeta. Nosila je raskošnu haljinu Alexandera McQueena koja je prilagođena njenoj trudničkoj figuri. U nastavku pogledajte kako je izgledala.

Piše: N.B.
Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Želite li saznati najčuvaniju tajnu u svijetu mode?

Imamo za vas pozivnice za najekskluzivniju shopping zajednicu

Obožavamo stil Kelly Wearstler

Eklektična estetika dizajnerice interijera

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Pet fantastičnih knjiga koje su inspirirale modne kolekcije

Moda i književnost se vole: Virginia Woolf x Comme des Garçons, Frankenstein x Prada…

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

▲ Povratak na vrh