Sienna Miller izbačena iz filma “Black Mass”

Sienna Miller
06.09.2015.

Završna verzija nedavno predstavljenog filma ne uključuje scene sa Siennom

Film “Black Mass“, premijerno prikazan na Filmskom festivalu Veneciji, jedan je od najiščekivanijih filmova ove godine. Biografska drama o Whiteyu Bulgeru, poznatom američkom zločincu, s Johnnyjem Deppom u glavnoj ulozi, prikazana je premijerno prije svega nekoliko dana na sveopće oduševljenje prisutnih gledatelja.

(Dakota Johnson zasjala na premijeri filma “Black Mass”)

Iako su to odlične vijesti za Johnny Deppa, Sienni Miller ovaj film neće ostati u dobrom sjećanju. Naime, sve scene s lijepom Britankom izbačene su u završnoj verziji filma. Iako je redatelj filma Scott Cooper pohvalio Sienninu glumu, priznao je kako se njezin dio u cijeloj priči ipak ne uklapa u njegovu viziju filma.

Srećom, ova priča neće nanijeti težak udarac karijeri 33-godišnje glumice. Ove godine izlaze čak tri filma sa Siennom u glavnoj ulozi, a jedan od njih je i dugo najavljivani film “Burnt“, u kojemu će se pojaviti uz bok Bradleyu Cooperu.

 

 

Sienna Miller Burnt

Scena iz filma “Burnt”

 

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Kulturalna aproprijacija: Tko, što, kako, čije?

Od spotova koji su povučeni nakon samo nekoliko sati preko bojkota brendova do nebrojenih online napada i gotovo jednako nebrojenih isprika javnih osoba - kulturalna aproprijacija danas je postala diskurzivno bojno polje. No što je ona zapravo i kako o njoj danas govoriti?

Najbizarniji momenti iz ljubavnog života Johnnya Deppa i Amber Heard

Još od suđenja O.J Simpsonu nije neki sudski spor izazvao toliko zanimanja kao onaj između Deppa i britanskog tabloida “The Sun”. Holivudska zvijezda tužila je magazin jer su ga proglasili zlostavljačem žena i to na osnovu izjava njegove bivše, pa trenutno oboje u Londonu iznose svoju stranu priče. I puno prljavog veša…

Tri zimska stylinga Sienne Miller

Tri modne lekcije koje smo naučili od Sienne

ELLE edit: Ovo su najbolje odjevene svjetske zvijezde u 2019.

Od provjerenih stilskih ikona do stylish novih imena!

Jesenski stil Sienne Miller ili svi stylish načini da se ugrijemo ove zime

Kroz outfite lijepe glumice otkrili smo sve  vrste stylish jakni i kaputa za ovu jesen!

▲ Povratak na vrh