Slavlje u domu Beckhamovih

Victoria David Beckham
04.07.2014.

Jedan od najdugovječnijih celebrity parova slavi 15. godišnjicu braka

Nakon što su prekinuli Jennifer Aniston i Brad Pitt, Miranda Keer i Orlando Bloom, Heidi Klum i Seal, postavljalo se pitanje – ako oni to ne mogu, možemo li mi? Ipak, Beckhamovi, koji su zajedno još od 1997. i danas pokazuju da romantika može trajati bez obzira na godine koje su iza njih.

Upoznali su se u Londonu na humanitarnoj nogometnoj utakmici koju su posjetile Spice Girls, a iako je Victoria priznala da “u početku nije imala pojma tko je on jer nikad nije bila zainteresirana za nogomet”, dodala je da je to bila “ljubav na prvi pogled”. David je Posh Spice zapazio u jednom glazbenom spotu, “Kad sam je vidio, rekao sam Garyju (Nevilleu), ‘To je ona, to je djevojka koju ću oženiti'”.

 

Victoria David Beckham

 

Naravno, ni u njihovom braku nije sve savršeno, a 2004. je David optužen da je ženu prevario s dvije djevojke, osobnom asistenticom i njujorškom prostitutkom. Britanski tabloidi  priču su nazvali najvećom od smrti princeze Diane, a bez obzira na njegovo poricanje, bio je to pravi test njihova braka. “Neću lagati, nije bilo lako. Cijela obitelj je patila ali volimo se, možda i više nego ikad”, nakon skandala je izjavila Victoria.

 

Victoria David Beckham

 

Na kraju, ono što ih je održalo zajedno su ljubav i poštovanje pa su unatoč skandalima, mnogim preseljenjima, četvero djece i nebrojenim usponima i padovima, ostali Posh i Beckham koje smo voljeli i krajem devedesetih. “David je najdivniji muškarac kojeg sam upoznala. Fantastičan je u ulozi oca, zaista je talentiran. Ja sam njega podupirala godinama, a sad je on ponosan na mene”, dizajnerica je otkrila za magazin Allure.

 

 

“Ljudi mogu pričati što žele ali Victoria i ja ćemo zauvijek ostati muž i žena”, David je izjavio za portal The Daily Mail u srpnju 2004., a mi se nadamo da će se njegove riječi i obistiniti. Sretna vam 15. godišnjica braka!

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Top 5 revija s londonskog tjedna mode

Kako su svoje nove kolekcije prezentirali omiljeni dizajneri

Koju dnevnu kremu za lice koriste Alexa Chung i Victoria Beckham?

Otkrili smo tajnu svježeg izgleda naših omiljenih Britanki

Victoria Beckham se i službeno počinje brinuti za žene izvana i iznutra

Victoria Beckham Beauty donosi prve proizvode za usne

▲ Povratak na vrh