Snapchat zbog Kylie Jenner izgubio 1.3 milijardi dolara

23.02.2018.

Kylie Jenner je jučer objavila dva Tweeta zbog kojih je Snapchat došao u ozbiljne probleme

Najmlađa članica klana Kardashian, Kylie Jenner, jučer je na Twitteru pitala svoje pratitelje koriste li uopće još Snapchat? Sličan je komentar imala prije otprilike dva tjedna kad je Snapchat predstavio novi dizajn koji se korisnicima i nije svidio. Više od 1.2 milijuna korisnika potpisalo je peticiju da se ovaj update poništi, no Snapchat to, dakako, nije učinio.

Međutim, nakon jučerašnjeg Tweeta Kylie Jenenr možda i razmisle još jednom. Samo nekoliko sati nakon njene objave, Snapchatu su pale dionice za čak 7.2 posto odnosno izgubili su 1.3 milijardi dolara, piše TMZ. Ako u obzir uzmete činjenicu da Kylie Jenner na Twitteru ima 24.5 milijuna pratitelja čija je dob između 18 i 34 godine, jasno vam je koliki je njen utjecaj kad su u pitanju društvene mreže. Iz Snapchata su najavili da će uvesti nove promjene, no koliko brzo i efikasno će reagirati na ovu situaciju još nije poznato.

Piše: N.B.
Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Chrissy Teigen: 'Nisam snažna 'clap back' cura kakvom me smatraju'

Zašto je Chrissy zatvorila svoj Twitter profil i što to govori o online (ne)kulturi i utjecaju društvenih mreža na mentalno zdravlje

Kraj jedne ere: Kako je selfie postao sinonim za selfish… i što pandemija ima s tim

Jeste li primijetili promjenu na društvenim mrežama? Nakon godina probijanja kroz nepregledne gomile fotošopiranih autoportreta, napućene usnice i Bambi eyes počinju nestajati s radara virtualne zbiljnosti. To je vrlo vjerojatno jedina pozitivna stvar koja nam se dogodila u 2020.

Tehnologija svrgnula makeup s trona: Nova najmlađa self-made milijarderka je CEO dejting aplikacije

Whitney Wolfe Herd najmlađa je self-made milijarderka koja potiče žene da učine prvi korak

Od par 'tvitova' do biografske serije? Kako je legendarna glazbenica Dionne Warwick osvojila internet

Pjevačica i rođakinja slavne Whitney Houston žari i pali Twitterom, a najavljena je i serija o njezinom životu

▲ Povratak na vrh