Sofia Vergara: “Prestanite se upucavati mom zaručniku!”

Joe Manganiello i Sofia Vergara
16.09.2015.

Slavna glumica priznala je kako se žene njezinom zaručniku stalno upucavaju

Kada se Sofia Vergara prije nekoliko dana pojavila na talk-showu Jimmyja Kimmela, razgovor između voditelja i glumice ubrzo se usmjerio prema njezinom skorašnjem vjenčanju s glumcem Joe Manganiellom.

Zvijezda televizijske serije “Moderna obitelj” u emisiji se pohvalila i svojim zaručničkim prstenom te priznala kako je do same ceremonije ostalo svega nekoliko mjeseci. No to nije bilo jedino što je priznala.

Naime, voditelj je upitao je li ikad vidjela kako se djevojke upucavaju njezinom zgodnom zaručniku. “Da, doživjela sam to. Djevojke nije uopće briga.” – priznala je. “Ali, mislim, jeste li ga vidjeli? Ne čudi me to. Ne mogu ih kriviti.” – našalila se na račun Joeovog dobrog izgleda.

Upucavaju se i njoj muškarci, ali nikad u prisutstvu zaručnika. “Šališ li se? Pa on ima skoro dva metra i snažan je.” – rekla je voditelju.

Joe Manganiello i Sofia Vergara

Rekla je i kako su oboje jako uzbuđeni oko vjenčanja i kako su uspjeli “srezati” listu na 400 ljudi. Naime, Sofia ima veliku obitelj pa se njezina polovica liste uzvanika sastoji uglavnom od članova brojne obitelji. Svečanom događaju nazočit će i cijela ekipa iz serije “Moderna obitelj”, njezina druga obitelj.

 

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Ovo su najbolje plaćene glumice na televiziji

Forbes je objavio listu najbolje plaćenih glumica 2017. godine u svijetu televizije

Najljepše ljetne kombinacije zanosne latino dive

Ljeto u izvedbi zavodljive Sofie Vergare izgleda zabavno i opušteno

Novi omiljeni accessoires Sofije Vergare

Gucci torba koju svi žele imati

Najgori lookovi s dodjele Zlatnog globusa

Tko je podbacio na crvenom tepihu prestižnih dodjela nagrada?

▲ Povratak na vrh