Što Meghan Markle uvijek nosi sa sobom kad putuje

18.08.2020.

Jedna od sitnica kojima je lijepa glumica navodno impresionirala princa Harryja na početku veze bio je - njezin talent za pakiranje! Naime, umjesto gomile kofera koje je Harry očekivao, njegova je djevojka na romantično putovanje u Afriku ponijela samo jedan jedini ruksak, a evo što se u njemu nalazilo….

Dok se treći dejt običnih smrtnika najčešće svodi na večeru i odlazak u kino, kad ste princ, svojoj djevojci možete priuštiti i malo nezaboravnije third date iskustvo od kokica i akcijskog trilera (s nadom u malo akcije i nakon kina jer treći dejt je, statistike kažu, the dejt). Primjerice, možete je odvesti na kampiranje pod zvijezdama u romantičnu divljinu Botswane, kao što je to napravio princ Harry. Meghan Markle oduševila se idejom, a Harry njome, pogotovo kad je shvatio da je njegova nova djevojka na put ponijela samo jedan malecki komad prtljage.

Bilo je to pravo osvježenje u odnosu na prinčeve bivše odabranice, koje su putovale s gomilom kofera prepunih dizajnerske odjeće. Meghan je ponijela samo ono najosnovnije – hlače, nekoliko tunika i košulja i jednu stvar od koje se, kako je i sama priznala, nikad ne odvaja. Pogotovo ne kad ide na putovanja. Riječ je o – ulju čajevca! “Bez obzira jeste li dobili prištić, porezali se ili vas je ugrizao komarac, to je ulje sjajan preparat s blagotvornim učinkom na kožu”, otkrila je Meghan svoj traveling “must –have”.  

Piše: Jasmina Rodić

Fotografija: Profimedia

.

Pročitajte i...

Meghan i Harry dogovorili su suradnju s Netflixom

Od engleskog dvora do hollywoodskih producenata u samo pola godine

Beauty tajne: ovo eterično ulje sastavni je dio skincare režima Meghan Markle

Omiljeno rješenje bivše vojvotkinje u borbi protiv akni

Koju je pjesmu Meghan Markle posebno tražila na svadbi?

Idris Elba je odgovorio na to goruće pitanje

Meghan i Harry ponovno na sudu

Nova legalna saga bivšeg kraljevskog para

Meghan Markle o svojoj borbi s rasizmom

Kako je bivša Vojvotkinja govorila o rasizmu 2012. godine, a kako prije nekoliko dana?

▲ Povratak na vrh