Što Meghan Markle uvijek nosi sa sobom kad putuje

18.08.2020.

Jedna od sitnica kojima je lijepa glumica navodno impresionirala princa Harryja na početku veze bio je - njezin talent za pakiranje! Naime, umjesto gomile kofera koje je Harry očekivao, njegova je djevojka na romantično putovanje u Afriku ponijela samo jedan jedini ruksak, a evo što se u njemu nalazilo….

Dok se treći dejt običnih smrtnika najčešće svodi na večeru i odlazak u kino, kad ste princ, svojoj djevojci možete priuštiti i malo nezaboravnije third date iskustvo od kokica i akcijskog trilera (s nadom u malo akcije i nakon kina jer treći dejt je, statistike kažu, the dejt). Primjerice, možete je odvesti na kampiranje pod zvijezdama u romantičnu divljinu Botswane, kao što je to napravio princ Harry. Meghan Markle oduševila se idejom, a Harry njome, pogotovo kad je shvatio da je njegova nova djevojka na put ponijela samo jedan malecki komad prtljage.

Bilo je to pravo osvježenje u odnosu na prinčeve bivše odabranice, koje su putovale s gomilom kofera prepunih dizajnerske odjeće. Meghan je ponijela samo ono najosnovnije – hlače, nekoliko tunika i košulja i jednu stvar od koje se, kako je i sama priznala, nikad ne odvaja. Pogotovo ne kad ide na putovanja. Riječ je o – ulju čajevca! “Bez obzira jeste li dobili prištić, porezali se ili vas je ugrizao komarac, to je ulje sjajan preparat s blagotvornim učinkom na kožu”, otkrila je Meghan svoj traveling “must –have”.  

Piše: Jasmina Rodić

Fotografija: Profimedia

.

Pročitajte i...

Princ Harry otkrio što misli o seriji 'The Crown' i koji je neobičan poklon kraljica kupila Archieju

U opuštenom razgovoru s Jamesom Cordenom princ Harry ispričao neke crtice iz privatnog života, a saznali smo i nadimak kojim ga Meghan oslovljava

Stilska inspiracija: Najbolji trudnički lookovi Meghan Markle

Archie postaje stariji brat! - objavili su Sussexi, a mi se prisjećamo najboljih trudničkih lookova Meghan Markle

Po uzoru na Kate ili Meghan - koji vam stil vježbanja više odgovara

Dvije vojvotkinje, dva sasvim različita pristupa fitnessu

▲ Povratak na vrh